İçeriğe Yönlendir

Kendi Ailemi Şikayet Ettim

Hüseyin Vuruşkan

Recommended Posts

Hüseyin Vuruşkan

Annem çok yakın 1. dereceden akrabamızın belinden rahatsız olduğunu söyledi. Geçmiş olsun demek için aradım. Konuşmalardan ve olayın gelişmesinden işkillendim. Sıkıştırdım ve birkaç kişiden aldığım ipuçlarıyla olayı doğrudan anladım. Çocuğu hastaneye götürmek için evden çıkıyorlar. Hastaneye çok hızlı gidiyorlar, dönüşte şoför tüm uyarılara rağmen aldırmıyor birşey olmaz deyip hastanede iş bittikten sonra bile hızlı geliyor. Eve gelirken bir motosiklete çarpıyorlar ve durmayıp kaçıyorlar... Akrabamız şoföre durması için yalvarıyor fakat korku, panik ve yüksek ihtimalle suçluluk hepsi bir araya toplanınca kaçıyorlar. Az önce hastaneye çok hızlı gittiniz çocuğunuz grip diye fakat belki de başka bir insanı orda ölüme terkettiniz, hemde işiniz bittiği halde, hiçbir aceleniz yokken.... Tamamı ailem olur. Şoför de, hastalanan kişi de, onun annesi de. Hepsini şikayet ettim. Aracın kaportasında meydana gelen hasarın nerede yaptırıldığına kadar bildirdim. İnşallah cezalandırırlar. Kimsenin hayatı ve sağlığı bu kadar ucuz değil... Sevgiler.

• Beğen 47
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Sevdikleriniz söz konusu olsa bile adaletten ayrılmamanızı bir vatandaş olarak taktir ediyorum. Çarptıkları kişinin sıhhati nasıl bir bilginiz var mı?  Geçmiş olsun, Allah bir daha bu zor kararlar vermeyi gerektirecek durumlara düşürmesin inşallah.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Sevdikleriniz söz konusu olsa bile adaletten ayrılmamanızı bir vatandaş olarak taktir ediyorum. Çarptıkları kişinin sıhhati nasıl bir bilginiz var mı?  Geçmiş olsun, Allah bir daha bu zor kararlar vermeyi gerektirecek durumlara düşürmesin inşallah.

O fakirden hiç haber yok. Zaten bilgiler incelensin diye veriliyor. İnşallah karşıdaki kişi şikayette bulunmuştur da bilgiler birleştirilir. Hepimiz çoluk çocuk abi kardeş sahibiyiz. O motorda ki bizden birisi de olabilirdi. 

Birde bu içimdekileri buraya niye yazdım. Aile içinde beni eleştirenler oldu. Günaha ortak olmakta günahtır. Şuan içim rahat. Kim olsa aynı şeyi yapardı diye umut ediyorum. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Keşke böyle birşey olmadaydı diyorum... kötü bir durum her anlamda değneğin her iki ucuda sıkıntılı

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Doğru olanı yapmışsınız. Zor verilecek bir karar, helal olsun.

Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu

Gönül isterdi ki kazaya karışan yakınınız olay yerinde durup gerekeni yapsaydı. Siz ALLAH katında doğru yaptıgınıza inanıyorum ve sizi tebrik ediyorum. Kaza anında belki saglıklı düşünememiş olabilirler ve olaydan sonra yapması gereken sorumluluktanda kaçmışlar. Zaten kaza isteyerek yapmamıslar. Uygun bir dil ile veya aracılar vasıtası ile kazazadeye yardım edebilirlerdi. İnşallah cana gelecegine maddi hasarlı olarak mevzu kapanır.

Yorum bağlantısı

Günümüzde bircok kişide göremeyeceğimiz kadar adil davrandığın için teşekkür ederim kendi adıma. Bu bakış açısı dini, manevi, ahlaki her türlü örnek bir insan, örnek bir inanan davranışı. İnşallah karşı tarafta büyük bir problem yoktur da bu olay kıssadan hisse çıkarma şeklinde sona erer.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Geçmiş olsun. Gerçekten doğru bir hareket yapmışsınız inşallah aileniz ile aranız açılmaz.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Kardeşim kesinlikle doğru olanı yapmışsın. Eşine az rastlanır bir insanlık örneği. Herkes ailesini karşısına almak bahasına aynı erdemi göstermez diye düşünüyorum. Yüreğine sağlık. Allah senin gibilerin sayılarını artırsın bu memlekette inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İnşallah karşı tarafta bir can kaybı olmamıştır. Sizin içinde aileniz içinde zor bir durum. Sizi de tebrik ediyorum.

Yorum bağlantısı

Helal olsun herkesin yapabileceği birşey değil bu başkasının hayatı için aileyi karşıya almak ... umarım kimsenin burnu kanamadan olay çözüme ulaşır

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Öncelikle adaletle hareket ettiğiniz için tebrikler, bundan sonra ne olursa olsun vicdanınız rahat olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Kardeşim en iyisini yapmışsın, tebrik ederim. Herkes yapar mıydı? Hayır. Zor bir durum ama Allah herşeyi görüyor, onun takdirinden, ve gönlünün sesinden kaçman zordu. Sen başarmışsın, tekrar helal olsun.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

helal olsun, karşı tarafta umarım ciddi bir şey yoktur.

Yorum bağlantısı
Sami Ulusman

Vıcdan azabı dıye bırsey var....ne olursa olsun..gecmıs olsun.

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

yaptığınız doğru ancak yinede kişisel kanaatim bu tür ailevi meseleleri bu tür ortamlarda paylaşmanın pek makul olmayacağı yönünde. ne bileyim bahsi geçen ve akrabanız olan kişiler belki olayın sıcaklığı ile böyle davrandılar ve bir müddet sonra sizin yapacağınızı zaten kendiliğinden yapacaklardı. sakın yanlış anlamayın kimseyi bu konuda müdafa etmek gayretinde değilim.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Dürüstlüğün tebrik edilecek hale geldiği bir dönemde yaşıyoruz maalesef. Çarptıkları kişi de ciddi bir şey yoktur inşallah.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun, inşallah karşı tarafta da birşey yoktur. Bu tip olaylarda kaçmak yerine durup sağduyulu davranmak yardımcı olmak lazım. Allah kimseye göstermesin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Geçmiş olsun.Dürüst olmak her şeyden önce gelir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gecmis olsun. Karsi taraftan habrr alirsaniz mutlaka bildirin. Merak ettim, cok üzücü.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Geçmiş olsun Hüseyin. Sen doğru olanı yaptın elbet. Kim olursa olsun yapılan olay kesinlikle doğru değil. Malesef insan hayatı bu kadar kolay kaybediliyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...