Ferit Erken 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Sizi insanlığınız için tebrik ederim.Sonuçta şu açıdan bakın,aileniz sizi böyle yetiştirmiş ve sizde vicdanen rahatsız olduğunuz için bu eylemi yapmışsınız. Ne güzel herkes sizin gibi adaletli olabilse. Bir konuda şu ki bir insan hayatı kurtaracağım diye bir başkalarının hayatına kast ediyorsanız, bu insanlık değil adı başka bir şey olur. Tekrar tebrikler... Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Eşit olmakla adil olma ayrımının en somut örneklerinden biri, sizin gibilerle aynı ortamda olmak güven ve huzur verici. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Helal olsun. Çok arada bir durum. Vebali ile yaşamak zor olsa gerek. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Geçmiş olsun Hüseyin. Sen olması gerekeni yapmışsın. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Helal olsun kardeşim. Adalet hepimize lazım. Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Aklıma geldikçe dua ederim, hele şu dizilerde evladını sakınan, yüksek varlıklı kişileri gördükçe, "evladım olsa affetmem ama büyük konuşmak istemem, lütfen beni böyle bir karar vermek durumunda bırakma" diye. Sizi tebrik ederim, umarım küçük bir kazadır ve herkes sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Adaleti savunmak, adil olmak kolay bir şey değil ne yazık ki. Rabbim sizden ve sizin gibi adaleti gözetenlerden razı olsun. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Anlamlı bir davranış Hüseyin, inşallah karşı tarafta bir şey yoktur... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 '' Haksızlık karşısında susanda dilsiz şeytandır'' Doğru olanı yapmışsınız... Tebrik ederim sizi... Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 7 Kasım 2016 Yazar Paylaş 7 Kasım 2016 yaptığınız doğru ancak yinede kişisel kanaatim bu tür ailevi meseleleri bu tür ortamlarda paylaşmanın pek makul olmayacağı yönünde. ne bileyim bahsi geçen ve akrabanız olan kişiler belki olayın sıcaklığı ile böyle davrandılar ve bir müddet sonra sizin yapacağınızı zaten kendiliğinden yapacaklardı. sakın yanlış anlamayın kimseyi bu konuda müdafa etmek gayretinde değilim. Olayın üzerinden 1 hafta geçmiş. Pişman olup dönmek için yeterli bir zaman. Ayrıca aile içinde beni eleştirenler olduğu için yaptığım yanlış mı doğru mu diye buraya yazdım ama birkaç kişi hariç görüyorum ki herkes aynı şeyi yaparmış. Ben kahramanlık için yazmadım, gerçekten böyle düşünenler var mı ben yanlış birşey mi yaptım diye yazdım ama şuan içim daha fazla rahatladı. Sevgiler.. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts