Sinan Kozan 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-fiyata-bu-ozellikler-bulunmaz-full-plus-full-361394825/detay/ öncelikle merhaba; kendi aracım 2004 model marea liberty. ilandaki araçla üste bir miktar daha vererek takas yapmayı düşünüyorum.satıcıyla görüştüm salı günü göstertecez araçları. fakat bu araç hakkında hiçbir bilgim yok. kendi aracımı elden çıkarma nedenim sıkıldım ve uzun yolda çok fazla yol ve rüzgar sesi yapıyor. bu aracı da alırsam günlük 100km yol yapacam ve şehir içi çok az kullanacam. sizce alınır mı ? Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 6 Kasım 2016 Yazar Paylaş 6 Kasım 2016 Çağlar abi elektronik aksamının fazla olması biraz gözümü korkutuyor baktırırken nerelere dikkat edeyim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 o kısımda içerde ne var ne yok bilmek imkansız. klasik fransızdır. konforludur 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Genel anlamda parçaları pahalı bir arabadır en dikkat edilmesi gereken yeri şanzımanı.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 6 Kasım 2016 Yazar Paylaş 6 Kasım 2016 hocam fiyat hakkında hiçbir bilgim yok.bunun bir alt kasasını arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi. ama bunda kartlı sistem olması ve otomatik vites olması biraz düşündürdü. eğer sizden okey çıkarsa salı günü göstertip anlaşabilirsek almayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Araç çok güzel, özellikle benzin ışığı yanınca lütfen yakıt alınız demesi beni benden alir 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Ben olsam bu kasanın otomatiğini almazdım. Hatta bu kasa laguna almazdım. Ya bunun öncesini ya da bir sonrasını alırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Sorunlu araçlar grubunda olduğundan ikinci eli düşüktür. Araç değer listesinden düşük satılır. Sensörleri ismi kaptördür. İnternete kaptör diye aratınca birçok konu çıkacaktır. Klima ekrani mesela kronik arizaldir. Anahtar karti kesin bozulur ama tamirini anahtarcilar öğrendiler artık. Yine de 70-80TL maliyeti oluyor. Makyajlısi olsa daha toparlanmıs bir araçtı. 2009 yılda bu araçlar 5 yaşındayken temizinden bulamamıştım. Açtığım konu da vardır hatta. O zaman da kimse onermemisti. Ghiax bulmaktan çok daha kolaydı privilage bulmak ancak kısmetinde Renault yokmus Ghiax aldık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Dıştan albenili duruyor ama benim pek içime sinmedi. Baktırırken direksiyon Airbag kontrol ettirin, biraz şüpheli geldi. Onun dışında km ve şanzımanı dezavantaj. Mondeo neden düşünmediniz? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Dıştan albenili duruyor ama benim pek içime sinmedi. Baktırırken direksiyon Airbag kontrol ettirin, biraz şüpheli geldi. Onun dışında km ve şanzımanı dezavantaj. Mondeo neden düşünmediniz? biraz sessiz olsun istemiş :=) tam seneyi hatırlamıyorum ama sınıfının en masraflı aracı seçilmişti.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 İşyerinde bir arkadaşımda vardı, gerçekten konforlu bir araba ama elektronik sisteminden çok şikayetçiydi. Bu bahsettiğim 1.6 düz vites yalnız. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 6 Kasım 2016 Yazar Paylaş 6 Kasım 2016 abilerim araba bana hergün şart. malüm öğretmenim ve çalıştığım okul git gel 100km.servis ile git gel çok zor oluyor. o yüzden satmayı şu sıralar düşünmüyorum takas daha mantıklı geliyor. uzun yol yaptığım için marea artık bıktırdı çok fazla yol sesi alıyor ve virajlarda güven vermiyor. o yüzden d segmenti rahat bir araba istiyorum. gönlüm mondeodan yana ama temiz mondeo bulmak çok ve bulunduğum yerde de yok işin aslı bu arabaya da takasta 5 bin lira fazla verecem öyle alacam eğer kafama yatarsa Yorum bağlantısı
Emre Demir 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Canım çekti donanımları görünce , bvenim focus ile takas edelim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Uzun yolda kullanılacak ise manuel vites de uygun olmaz mı hem de biraz daha ekonomik olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Aradaki farkı düşünerek yola çıkmayın derim. Sonra daha fazlasını harcamayın, dikkat edin. Manuellerine bakın bencede 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 (düzenlendi) Uzak durun derim . Temizi çok zor bulunuyor İkinci eli zayıf elektronik problemli. İyibir yere mümkünse renault yetkili serviste expertiz yaptırın . Çıktı almak önemli değil sorunları yetkili bilir kişilerden görmek önemli. Biz baktırırken katalitik konvertör ün yerine başka bir şey uydurmuşlardı servis parça fiyatı oldukça pahallı idi. Kuzene Alacağımız araçtan sırf bu yüzden vazgeçmiştik. 6 Kasım 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Benim lagunayı zor sattım 2 ay oldu olmadı satalı. 2.eli hiç yok. Otomatik şanzıman dan uzak durun derim ve üstüne dijital sistem. Arıza verince içinden çıkılmaz hale geliyor masrafı cabası. Konforu şu an arıyorum sattığıma pişmanlık duyuyorum. Ama dediğim gibi 2.eli ülkemizde hakkettiği yerde değil Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Sinan hocam kesin karar verdiyseniz renault servisinde arkadaşım var, arayıp araç nedir ne değildir sorabilirim? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Bence bu tip bir araç size daha uygun olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-2005-model-octavia-360087079/detay laguna da macera aramaya gerek yok. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Şanzıman ve elektrik aksam saatli bomba. Gerisi tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 (düzenlendi) Bence bu tip bir araç size daha uygun olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-2005-model-octavia-360087079/detay laguna da macera aramaya gerek yok. Sahibi almazsak dövecek gibi bakmış Otavia süper seçim 7 Kasım 2016 tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Geçen sene cam telim kopmuştu. Bir anahtarciya gitmiştim. O sıra dükkanda aynı kasa laguna vardı, sıkıntısı nedir diye sorduğumda beyin demişlerdi. Elektirik problemi varmış. Usta ile konu hakkında konuştum aman abi bu arabalardan uzak dur,bu arabalar doğuştan hasta demişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts