Münir Nurettin Taşova 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Bu kadar olumsuz yorumdan sonra ben uzak dururdum. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Bu kadar olumsuz yorumdan sonra ben uzak dururdum.Ben alırım bindim bu arabaya.Ka ya biniyorum abi risk ise dibine kadar Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Ka'da risk mi var abi? Sorunsuz canavar Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 7 Kasım 2016 Yazar Paylaş 7 Kasım 2016 (düzenlendi) bugun baldız sigortacı olunca aracı sorgulattım aracın son 2 sahibide aracı 6 aydan uzun süre elde tutmamış son satıcı özellikle 1.5 ay olmus aracı alalı araç daha önce de güneş otomativ diye bir şirkete kayıtlı öyle olunca ve sizin izlenimizlerini de dikkate alarak vaz geçtim araçtan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum 7 Kasım 2016 tarihinde Sinan Kozan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 7 Kasım 2016 Yazar Paylaş 7 Kasım 2016 Sinan hocam kesin karar verdiyseniz renault servisinde arkadaşım var, arayıp araç nedir ne değildir sorabilirim? Sinan hocam kesin karar verdiyseniz renault servisinde arkadaşım var, arayıp araç nedir ne değildir sorabilirim? Hemşerim ilgi ve alakandan dolayı ayrıca teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 bugun baldız sigortacı olunca aracı sorgulattım aracın son 2 sahibide aracı 6 aydan uzun süre elde tutmamış son satıcı özellikle 1.5 ay olmus aracı alalı araç daha önce de güneş otomativ diye bir şirkete kayıtlı öyle olunca ve sizin izlenimizlerini de dikkate alarak vaz geçtim araçtan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kısa süre sahiplenme çok belirleyici birşey değil.Al sat yapan biri de olabilir arabaya baktırmak lazım bu durumlarda.Zaten aracı fotoğraflamasından belli bazı şeyler :)Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Aracın uzun süre elde tutulamaması araçta sorun var demek değil, al satçılar ticarete soyunmuş olabilir demek istemiş. Fotoğraflar da profesyonel çekim, şu anki sahibi de al satçı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Profesyonel çekim değil de pek .Arabanın duruşunu en iyi açıdan onlar çeker 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Telefonla çekilmemiş abi. Diyafram değeri düşük ya kompakt ya dslr çekim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Telefonla çekilmemiş abi. Diyafram değeri düşük ya kompakt ya dslr çekim. Aynen 4. Resimde gölge objektifle oynuyor Yaşlanıyoruz detayları kaçırıyoruz artık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Bence bu tip bir araç size daha uygun olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-2005-model-octavia-360087079/detay laguna da macera aramaya gerek yok. Sahibi alma diyor sanki Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 etmesi gerekenden daha az paraya satılan araçlardan her zaman uzak durmak lazım diye düşünüyorum.(sorunları nedeniyle) Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 7 Kasım 2016 Yazar Paylaş 7 Kasım 2016 vay abicim nelere dikkat ettiniz valla helal olsun cok güzel yakaladınız ben bu zamana kadar hiç o gözle bakmamıştım arac sahibine mesaj attım tatlı bi dille geri çevirdim yaza kadar marea ile yola devam inşallah Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 2 litre focusta düşünülebilir madem uzun yol gidiyorsunuz:) Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 2 litre focusta düşünülebilir madem uzun yol gidiyorsunuz:)Mondeo dururken Focus mu ? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Mondeo dururken Focus mu ? Mk3 olursa tabiki mondeo Mk2 vs F1 2.0 olursa kararsız kalırdım.Focus daha güncel duruyor [emoji846]Mk2 mondeoda kullandık F1 1.6'da tanıdığım araçlar yani ama 2 litre focusu hep merak etmişimdir [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Focus mk1 daha güncel duruyor doğru. Tercih meselesi bende, sedan ağır görünüş araç seviyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Mk3 olursa tabiki mondeo Mk2 vs F1 2.0 olursa kararsız kalırdım.Focus daha güncel duruyor [emoji846]Mk2 mondeoda kullandık F1 1.6'da tanıdığım araçlar yani ama 2 litre focusu hep merak etmişimdir [emoji846]Forumda satılık var bir tane Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Forumda satılık var bir tane Benim için diyorsanız eğer tsi ile kapadım o defterleri [emoji846]Sadece merak olarak kalacak [emoji846] Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 hocam takas kabul eder mi bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts