İçeriğe Yönlendir

Motul Mu ? Mobil Esp Mi ?

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhabalar yap ile ilgili uygun bölümü bulamadığımdan teknik sohbete açtım konuyu.

Sizce motul mu daha iyidir ? yok ise esp mi ?

bende 700 km önce elf 5 30 aldım ama motorun sesli çalışıyo gibi geldi bana ! aldığım yağnın linki  http://urun.n11.com/motor-yagi/elf-5w30-partikullu-full-tech-motor-yagi-5-lt-P115672731  

sizce yeni yağ almalıyım yok ise bu yağ ile devammı edeyim ? Yeni yağ alsam hangi marka olmalı ?

araç kia ceed 1,6 crdi  47700 km de araç 

Saygılar

Yorum bağlantısı

Her ikisini de kullandım, ikisi de oldukça kaliteli. Özellikle motul ile aracım çok sessiz olmuştu. Yeni aracım için de dün akşam mobil esp siparişi verdim, eski sahibi bu yağı kullandığı için aynı yağı almak istedim. İkisi de tercih edilebilir, ama motulun sahtesi çok varmış piyasada. Nette orijinal ve sahte bidonların karşılaştırmaları var.

Yorum bağlantısı
Burak Koca

Bende önümüzdeki Yağ değişiminde Motul 0-30'u deneyeceğim :) Bakalım 5-30'dan sonra 0-30'a geçmek nasıl bir sonuç çıkaracak.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Fiyatı sanki fazla uygun, benim bildiğim motul 160 dab aşağı alınmaz

valla ben konuştum yetkili kişi ile orj konusunda istediğiniz bilgi ve belgeyi veririz dedi , sıkıntı yok yani orj.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Normal rakamlar rekabet var.. Hatta petrol düşmüş yağ neden düşmedi ki..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

ecoboost'larda da motul iyi midir?

1.6 ecoboost için FMY veya Motul almayı düşünüyorum.karar veremedim.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Aracınızda yazılım vs. gibi güç arttırımına yönelik herhangi bir işlem yapılmadıysa Mobil tercih edebilirsiniz. Motul kalite anlamında çok iyi ancak standart yağlara göre ömrünü daha çabuk yitirdiği söylentisi mevcut. 15 gün önce kadar Motul'ün distribütörü ile irtibata geçip beni yetkili bir bayiye yönlendirmesi hususunda ricada bulundum. Maslak'ta bir yere yönlendirdi, 5-30 un litresi 45 lira denildi. Mobil'in litresini de 30 TL'den aldım. Toplamda bakım maliyetini 75 lira azaltmış oldum. 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Buradan kıyaslayınız.

6091917f50a6730b78439d9264b675de.jpg

3e72a46aff664d24aa208209c62bf85c.jpg

Aracınızda yazılım vs. gibi güç arttırımına yönelik herhangi bir işlem yapılmadıysa Mobil tercih edebilirsiniz. Motul kalite anlamında çok iyi ancak standart yağlara göre ömrünü daha çabuk yitirdiği söylentisi mevcut. 15 gün önce kadar Motul'ün distribütörü ile irtibata geçip beni yetkili bir bayiye yönlendirmesi hususunda ricada bulundum. Maslak'ta bir yere yönlendirdi, 5-30 un litresi 45 lira denildi. Mobil'in litresini de 30 TL'den aldım. Toplamda bakım maliyetini 75 lira azaltmış oldum. 

Anladım ama sıkıntı yok benim için ben zaten en fazla 8 9 binde bakım yaptırıyorum. tşkler

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Yağ şimdi geldi resimdeki gibi baktım orj ürün faturası ile geldi faturasında da yağın her bilgisi bire bir mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Kemal Akkan

Bende 15 gun once aldim 5 lt 100 tl.ye fiesta 1.5 tcdi aracimda kullandim ayrica yag temizleme katkisida aldim yagi bosaltmadan once katiyorsun icine ve 10 dakika.calisiyor sonra karter tapasini aciyorsun tortu felan vb durumlar varsa oldugu gibi temizliyor yani bi arkadas tavsiye etti.bende arastirdim ve icime sindi aracin sesi degisti

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...