Umut Hano 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Arabayı bir ay önce istanbulda aldım sinop gelirken cam açtım boluya kadar kapatamadım neyse boluda kapandı . Sonra açılmadı ben cam düğmesini açtım içini sildim taktim daha çok deforme oldu . Yeni cam düğme anahtarı aldım ama cam yine açılmıyor diğer 3 cam açılıyor ama sol on cam açılmıyor neden olabilir Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Kapıya giren sokete bakın. Benim mondeo'da soket yerinden çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Sigorta atmış ya da soket oksitlenmiş olabilir belki.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Sigorta atmış ya da soket oksitlenmiş olabilir belki..Her camın ayrı ayrı sigortası yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 kilitçiye bi gösterin toz falan girmiş olabilir temizlenince geçer büyük bir ihtimal Yorum bağlantısı
Umut Hano 15 Kasım 2016 Yazar Paylaş 15 Kasım 2016 Ustaya götürdüm adam sadece dugmeye dokundu çalıştı adam dedi bozuk değil ... şaştım kadim şuan sorunsuz çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts