habib özboyacı 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Arkadaslar arka balatalar bitmiş önler azalmış 4 tanesini mi değiştirelim yoksa önler bitince onlarida sonrami değiştirelim birde marka tavsiyeniz varmı garantisi bittiği için servise gitmek istemiyorum tavsiye lerinizi bekliyorum teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serkan Erden 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 yapmışken komple yapın. ilerde bidaha işçilik ödemeyin. marka olarak orjinali pahalı geliyorsa trw,bosch yada kale marka kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Coskun 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 ben geçen yıl Arkadaslar arka balatalar bitmiş önler azalmış 4 tanesini mi değiştirelim yoksa önler bitince onlarida sonrami değiştirelim birde marka tavsiyeniz varmı garantisi bittiği için servise gitmek istemiyorum tavsiye lerinizi bekliyorum teşekkür ederim ben geçen yıl dördünüde kale marka balata ile değiştirdim. herhangi bir sıkıntı çıkmadı. ötme falan yok frenler gayet iyi. Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 focus 1 lerde otosan balatalar ötme yapıyor.sizin araçta durum nedir bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Kale balata sorunsuz ve hesaplıdır. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Motorcraft. Serviste taktırmanıza da gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Bitmiş balata diske zarar verir. Ön arka değiştirin motorcraft piyasa da var takılabilir. Tavsiye balata değişiminden sonra araç bir müddet frenlerde zayıf olur dikkatli olun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts