İçeriğe Yönlendir

2004 Kia Sorento 2.5 Crdi Nasıldır?

Sertaç Karginer

Recommended Posts

Sertaç Karginer

beklenti nedir

Genellikle hafta sonları gezi amaçlı kullanılacak otomatik ve jip olması tercih sebebi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tamamen menun kalırsınız. güzel bir AT lastik ve az gıcırtı sesine kulak asmadan (boşa para harcanmasın) keyif verir. 2. araba mı olacak evin?

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

tamamen menun kalırsınız. güzel bir AT lastik ve az gıcırtı sesine kulak asmadan (boşa para harcanmasın) keyif verir. 2. araba mı olacak evin?

Niyet öyle gibi abi kısmet diyelim boş bir zamanımda yakından gidip inceleyim o zaman sonucu yine buradan paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Arif Aydın

Bende aynısını diyecektim. 4 çeker arazi aracı olarak geçse de ben asfalttan çıkmanızı tavsiye etmem. Ben kullanmıştım 2007 yılında arkadaşım sıfır almıştı Çağlar abinin dediği gibi çok ses geliyordu sağından solundan. Motorunun hakkını verir. Otomatik vitesi iyidir. Hayırlı olur inşallah.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bende aynısını diyecektim. 4 çeker arazi aracı olarak geçse de ben asfalttan çıkmanızı tavsiye etmem. Ben kullanmıştım 2007 yılında arkadaşım sıfır almıştı Çağlar abinin dediği gibi çok ses geliyordu sağından solundan. Motorunun hakkını verir. Otomatik vitesi iyidir. Hayırlı olur inşallah.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arazide kullanılmayacak şehir içi veya dışı yakın mesafe gezi amaçlı kullanılacak motor ve sürüşü iyi olsun yeter zaten ses olayına fiestadan alışığız[emoji4]
Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

Mümkünse 2007 ve üzeri x force olanlarından alın. 2006 ve altı olanlar için taklacı güvercin diyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Sorunsuz crdi motor daha ne olsun. Pd TDI lar traktör lakabıyla meşhurdur.

traktör kamyon ihtiyacı olan alabilir tabi. 

hor.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Gurbetçi bir vatandaşın golf ünde görmüştüm, 5 veya 6. kasa,  SDI yazıyordu arkada, resmen traktör sesi vardı. Turbosuz kara dizel. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

80 le daha mı rahattı yolcuklar? şimdi klima olmayınca yola çıkılmıyor?=

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bi abim ile bu kasayla hafif karda yoldan kayıp su oluğuna girmiştik, mümkünse makyajlı kasa tavsiye ederim(esp farkı var galiba). Bir de bakımları iyi araştırılmalı, masraf açarsa iyi açar.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

X-force deneyimini Sani Bey'in abisi yaşamıştı hatırladığım kadarıyla, bir danışın isterseniz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

X-force deneyimini Sani Bey'in abisi yaşamıştı hatırladığım kadarıyla, bir danışın isterseniz.

Aynen öyle.

Abimde mevcuttu. Sorun yaşadı bayağı. İçi de Getz'ten farksız bence. Ben olsam uzak dururdum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Tank gibi duruyor benim gözümde. bütçe müsaitse neden olmasın sıfırları 200 bin civarıdır şuan bu ve benzer arazi araçlarının

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Manisa, galerici ve yabancı plaka...  :bomb:  :koskos:  :vroom:

2.5 CRDİ fenadır:)

Bi abim ile bu kasayla hafif karda yoldan kayıp su oluğuna girmiştik, mümkünse makyajlı kasa tavsiye ederim(esp farkı var galiba). Bir de bakımları iyi araştırılmalı, masraf açarsa iyi açar.

Tank gibi duruyor benim gözümde. bütçe müsaitse neden olmasın sıfırları 200 bin civarıdır şuan bu ve benzer arazi araçlarının

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar açıkçası arabanın heybeti ve otomatik oluşu beni cezbetmişti fakat bu yol tutuş olayının gerçektende tehlikeli derecede kötü olduğunu öğrenince arabadan vaz geçtiğimi söyleyebilirim hele benim gibi fiestaya alışık biri sabuncubelinden uçar aşağı bununla :biggrin:  o yüzden arayışa devam... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...