Cafer CİCİBIYIK 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Merhaba Arkadaşlar , 2013 model 1.25 82Hp fiesta aracım aracım vardır. Geceleri araba kontak açıkken farlar kapalı pozisyonda göstergeler çok parlak iken , farları açtığım andan itibaren ön göstergelerin parlaklığı azalmaktadır. Sanki güç kaybından dolayı elektrik düşümü oluyor gibi. Akü veya sigorta ile alakalı olabileceğini düşündüm. Fakat bazı kullanıcılar ise araba farlar açtığında harekete geçeceğinden dolayı ve gece gözünü almamasından dolayı otomatik parlaklık azalması olduğunu söylediler. Sizin deneyimleriniz ve çözüm önerilileriniz nedir ? teşekkürler Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Evet benim fiestada farlari acinca kısıyordu paneli ancak parlaklik arttirma ayari yoktu sanirim titanyumlarda o ayar var Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Evet benim fiestada farlari acinca kısıyordu paneli ancak parlaklik arttirma ayari yoktu sanirim titanyumlarda o ayar var Bende de farlar açınca otomatik olarak kısma var, aslında olması gereken o, gündüzleri göstergeleri görebilmeniz için parlaklığın yüksek olması lazım, geceleyin de aynı ışık şiddeti gözünüzü alır. Benim titanyum ışık şiddeti ayarı var, hatta uzun yolda bazen iyice kısıyorum, çünkü siz farketmesiniz de arka tarafta beyin görüş alanız içinde olursa göstergeye bir miktar dikkat veriyordur (sistem kaynaklarını daha az tüketsin olayı, ondan kısıyorum ) Bende de farlar açınca otomatik olarak kısma var, aslında olması gereken o, gündüzleri göstergeleri görebilmeniz için parlaklığın yüksek olması lazım, geceleyin de aynı ışık şiddeti gözünüzü alır. Benim titanyum ışık şiddeti ayarı var, hatta uzun yolda bazen iyice kısıyorum, çünkü siz farketmesiniz de arka tarafta beyin görüş alanız içinde olursa göstergeye bir miktar dikkat veriyordur (sistem kaynaklarını daha az tüketsin olayı, ondan kısıyorum ) birde ford güvenlikle ilgili şeylerde kullanıcıya sormaz, kafasına göre takılır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Farlar açılınca göz yorulmasın diye tüm iç ışıklar (tavan hariç) kısılır. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Ben leonda sonuna kadar açıyorum kadran aydınlatmayı gözümüde yormuyor, bence kullanıcı ayar yapabilmeli , kısık hoşuma gitmiyor cok sönük kalıyor kadranlar Yorum bağlantısı
Ercan Arıcan 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Merhaba Arkadaşlar , 2013 model 1.25 82Hp fiesta aracım aracım vardır. Geceleri araba kontak açıkken farlar kapalı pozisyonda göstergeler çok parlak iken , farları açtığım andan itibaren ön göstergelerin parlaklığı azalmaktadır. Sanki güç kaybından dolayı elektrik düşümü oluyor gibi. Akü veya sigorta ile alakalı olabileceğini düşündüm. Fakat bazı kullanıcılar ise araba farlar açtığında harekete geçeceğinden dolayı ve gece gözünü almamasından dolayı otomatik parlaklık azalması olduğunu söylediler. Sizin deneyimleriniz ve çözüm önerilileriniz nedir ? teşekkürler Merhabalar. Bu ozelligi orta konsoldaki menü tuşu uzerinden ayarlari kullanarak devre dışı birakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Burak Güler2 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Konsoldaki menuden girerseniz ayarlar kisminda göreceksiniz. Otomatikten cikarmaniz lazim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts