İçeriğe Yönlendir

50-55 Bin Suv Tavsiyesi

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Arkadaşlar; 50-55 max fiyat ile suv araç arıyoruz fazla büyük de olmayacak dizel yada lpg farketmez kesinlikle otomatik olacak.Aklımdaki araçlar

juke 1.6 olanı ama lpg ne kadar uyumludur bilen kullanan varmı.Birde performans nasıldır benzinli otomatikte

pejo 2008 1.2 benzinli zonguldak fazla rampa olan bir şehir performans olarak üzermi bilemedim yakıta da etkisi var elbette.

Aslında çok fazla araç var ama genelde km ler çok fazla yüksek ve çok çok eski modellere yönelmek istemiyorum.Aslında şöyle temiz 100k bandında crv suzuki tarzı bir araç olsa tadından yenmez.

Bu arada şu an 2007 model 1.4 polo var halihazırda bu araç takas olacak yada satılıp üstüne eklenerek alınacak.

Suv konusunda hiç bilgim yok.Tavsiye araç yada bilinen bir araç varmı çevrenizde

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla otomatik olmasaydı asx der geçerdim ama o fiyata kaşkayi de var ancak 1.6 benzin nissan motorunun lpg uyumunu bilmiyorum

Evet çok baktım ama otomatik yok maalesef 

Hocam suv dan kasıt yanlış anlasılmasın yüksek bir araç aslında ne yazacağımı bilemedim.Evet bunlara da baktım azcık yukarıda kalıyor fiyat 55 taş çatlasa modundayız 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

juke da bi sıkıntı var çözemediğim ama zevk meselesi tabiki :)

hayırlı alışverişler dilerim

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bunlar da güzel.1.2 olan araçların performansı nasıldır hiç kullanmadım şimdiye kadar ve burası cidden rampası bol memleket şu an kullanılan polo 1.4 ve lpg li cidden bazen sıkıntıya düşürüyor bende çok kullanıyorum gerçekten yürümüyor rampada.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bizde var renault koleos :) babam söylemişti vergi sigorta kasko falan filan hepsi 2 senelik 4 bin tl ye yaklaşıyor :)

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
Serkan Erden

kaşkai lpg uyum sorunu yok. arkadaşımda lovato sistemli kaşkai vardı sorunsuz şekilde bindi. ve çok ekonomik. şehiriçi 25-28 krş yakıyor. manuel vites, otomatikte ne olur bilemem. o paraya seçenek fazla yok. kaşkai,asx sportage, i35 ama kia, hyundai motorlar gdi motor,lpg takımı en az 4000 tl yi bulur. bence nissana bakın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
(düzenlendi)

2009 model subaru foresterler var o paralara, kendi adıma çok istediğim bir araçtır kendileri  :)

627,50 * 2 yıllık vergisi

tarihinde İsa ACAR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Subaru baktım oldukça uzun gibi ama evet oldukça da güzeller aslında şu an en yakın olan araç juke yada 2008 gibi.temiz suziki grant vitara bulabilirsem daha güzel olur taniki. Merakım. Juke otomatik te LPG uyumu ve performans nasıl olur

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
(düzenlendi)

juke gorunum olarak güzel fakat ici dar ve yol tutuşu çok kötü. sürekli espyi devreye sokuyor. düşünürseniz önce test edin. sonra içiniz yanmasin.

subarularin fazla yaktığını parçalarının pahalı oldugunu ve bazı parçaların bulunmasında sıkıntı yaşandığını duymuştum.

tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Subaru ve LPG güzel olur elbette.yeti nin yakıtı ne boyutta kalır acaba. 3008 de göz kırpıyor

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Subaru fazla uzun burada var birtane görüyorum ara ara.sw gibi bir havası var birde buralarda derdine derman bulunmaz onun.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

buralarda da dermanı bulan olamıyor..

Abi 3008 otonatikler de sıkıntı var mı sanzumanda falan
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...