Selim Kılınç 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 En çok tercih edilen model ve motor; ama konu bulamadık arkadaşlar iki aydır malum siteden inceliyorum muhtemelen alacağım. Konuyla ilgili bilgi ve tecrübeleri buradan paylaşabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Ne kullanıldığı bilinirse ihtiyaç karşılar 1 Yorum bağlantısı
Alperen Artam 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 2008 1.3 M.jet vardı bizde araba 2 de kalkıyordu ancak 1-2-3 biraz hantal ama 3 den sonra açılıyor yakıtını söylemiyorum bile zaten tescillenmiş bir ekonomisi var performans makul 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 (düzenlendi) 2 senedir şirkette servis aracı olarak kullanılıyor en az binilen kişi sayısı ( şoför hariç ) 3. Bu araba gitmiyor diyen çarpılır valla. Köpek gibi çekiyor. Araçlar şu an 180 binde. 15 Kasım 2016 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 En çok tercih edilen model ve motor; ama konu bulamadık arkadaşlar iki aydır malum siteden inceliyorum muhtemelen alacağım. Konuyla ilgili bilgi ve tecrübeleri buradan paylaşabilir miyiz?Konu vardi ama sanirim sahibi forumdan ayrilinca konu da silindi. Punto'da 1.3, Linea'da 1.6 tercih edilen versiyon. 1.3 motorun 75bg'ligini Puntoda kullandim uzun sure. Cok saglam, yakisi ekonomik, bakimi ve idamesi ucuz bir motor. Hepsini biraraya getirdigimizda 95bg'lik lineanin motor yonunden sorunu yok denilebilir. Tdci motorlara gore tork dagilimi daha dar bir bandda oldugundan, 1.750devir sonrasi birden sirti koltuga yapisitirir ama oncesinde turbo boslugu hissedilebilir. Lineada biraz agir okdugu icin puntoya gore biraz devirli vites atilmasi gerekebilir. Aracin yapisi dikkat edilirse dar uzun. Bu da arkada 3 kisi yolculugu biraz konforsuz hale getiriyor. Devasa bagaji, donanim bollugu ile rahatca 4 kisilik aileler tarafindan kullanilabilir arac. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Onur Boga 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 fiyat performans olarak iyidir. emotion plus alabilirseniz çok iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Alın size konu http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/286460-Fiat-Linea-Hız-Sabitleyici-Yapımı-(-Peugeot-Kolu-İle-) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Ne kullanıldığı bilinirse ihtiyaç karşılar+1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Babada 95bg 2012 vardı 245binde elemana verdi. Bence kesinlikle gitmiyor. Düşük devir çok cansız bi motor. 2500 devirleri geçtikten sonra asfaltı kazısa nolacak. yakıtı içince ben de kazırım asfaltı.(harbiden kazıyor) Bizim motor daha güzel. Düşük devir çekiyor az yakıyor. 2000'e gelince vites atıyorsun. Ayrıca lineanın difransiyel oranı ya da vites oranı büyük. Yani 88le 2000 devir fiesta yaparken onda 2000 devir 80lerde birşeyde yapıyor. Bence güzel bir motor değil. Tek artısı triger kayışı olmaması ve düşük vergisi. Araç sürüş dinamiği olarak değerlendirirsem piyasadaki bir çok arabadan çok daha iyi yol tutuşu olduğunu iddea edebilirim. Fren performansını fiestayla kıyaslamam bile. Active plus donanımında yan aynaların elektrikli olması, Direksiyon yükseklik ayarı olması,koltuk yükseklik ayarı olması ve arka camların elektrikli olması ekstra donanımları. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 16 Kasım 2016 Yazar Paylaş 16 Kasım 2016 Çok teşekkür ediyorum o kadar forum sayfası okudum her yönüyle bir iki eleştiri haricinde kesinlikle olumsuzluk denk gelmedi ülke şartlarına tam uyum sağladığı, ekonomi yedek parça ve model avantajı demek ki; EN İYİ ARABA BİNDİĞİN YADA TERCİH ETTİĞİN ARABADIR. lafı doğru. Aramaya devam anlamadığım bulamadığım şu ayrım var Emotion Plus Emotion Dynamic Plus Dynamic Active Plus Active Actuel yav bunların arasındaki farklar nelerdir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 eski broşüre bakmalısınız. şurda var: http://merkez.fiatbayi.com.tr/upload/pdf/klavuz/linea.pdf 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 modeli eskiyenlerin donanım içeriğini bulmak biyik sıkıntı.. tofaş ı kutluyorum bu konuda. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Alt devirlerde biraz cansız onun dışında motor güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 modeli eskiyenlerin donanım içeriğini bulmak biyik sıkıntı.. tofaş ı kutluyorum bu konuda. bu site acayip bir site. tofaş değil bence. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 18 Kasım 2016 Yazar Paylaş 18 Kasım 2016 Çağlar beyin anlatmak istediğini anladım gibi, Linea eski kasa olarak geçenlerin 7 ana paket sunulmuş piyasaya buna ek olarak opsiyonel isteğe bağlı ilave paketleri mevcut yav arkadaş actuel donanğmı olanlar var yıl 2007 ve üzeri arka kapı camları manuel yapma fiat bee! Keşke bırakın şu milletin kafasını karıştırmayı diğer araç modellerinde de var ama bari sen öncü ol. Bu kadar donanım farklı farklı isteğe bağlı opsiyoneller bilmem ne farkı koymasaydınız yaa ne vardı millet sıfır araç alırken o kadar para veriyor çok yazık. Mesela satılık ilanlarında lineanın full+full ü yazıyor adam fakat ya bilmeyen çok yada alavere dalavere... Neyse motoruna gelelim hiç şikayet yok en çok ankara elmadağ rampasını nasıl çıkıyor ya da adana mersin niğde pozantı tekir rampasını bunu merak ediyorum ayılma bayılma yapıyor mu ki? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Derken derken arabamı aldım herkese sonsuz teşekkürler. Tecrübelerimi yazarım konu kapanmaz ise. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu kadar araştırmaya inşallah memnun kalırsınız. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 Ne yalan söyliyim gözümüz çoook yükseklerde değil. Bugüne kadar yok kaçmaz yok çekmez diyenlere nisbet 1.3 eti ne budu ne diyenlere inat vallahi de Türkiye şartlarında ve piyasaya göre ben çok beğendim 1. Vites aracın yürümesi için sadece 2. Vites devir 2000 den sonra nal toplattırıyor. Beğenmeyen beğenmesin sıkıntı değil paket olarak EMOTION. Ses sistemide okadar da berbat değil hatta onda bile açıkçası şok yaşadım bence harika dağılımı bile hoş. Yok ses sistemini beğenmezsen at cebine elini sen git pıoneer al. Yorum bağlantısı
Recommended Posts