Yigit Özdal 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Aracımın bazen çok atik bastıkça basası geliyor insanın,bazen şişme denilen olay oluyor gaza bastığında geriye atma olayı kayboluyor. Bu neden olabilir sürekli çekiş olmazsa tamam dicem ama bir var bir yok. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 16 Kasım 2016 Yazar Paylaş 16 Kasım 2016 intercoolerin olmayışıgenel sorun yaniTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi kışın rahat ediyorsundur motor sıcakkende atik oluyor araç bazende şişiyor Yorum bağlantısı
Atahan Gülen 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Sonunda benim gibi eşekten düşmüş biri, kime anlattıysam bu problemi yok canım olurmu öyle şey sana öyle geliyodur dedi.. Akışmetre değiştirdim, enjektör yaptırdım, egr iptal ettim, tıkanık bi yermi var baktırdım yakıta katkı attım işi gücü bıraktım uğraştım ama yok abi sonuç yok. Dikkatimi çeken ılık havalarda çok atik olmasıydı, onuda araştırdım mantık tam tersi soğuk hava daha az hacimli olup daha iyi yanıyor.. İşin garibi sıfır araba aldım onda da aynı bazen bi basıyorum bi daha yokmu diyor bazende yok abi gitmicem diyor.. En azından bi arıza söz konusu değil bence... Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 16 Kasım 2016 Yazar Paylaş 16 Kasım 2016 (düzenlendi) Sonunda benim gibi eşekten düşmüş biri, kime anlattıysam bu problemi yok canım olurmu öyle şey sana öyle geliyodur dedi.. Akışmetre değiştirdim, enjektör yaptırdım, egr iptal ettim, tıkanık bi yermi var baktırdım yakıta katkı attım işi gücü bıraktım uğraştım ama yok abi sonuç yok. Dikkatimi çeken ılık havalarda çok atik olmasıydı, onuda araştırdım mantık tam tersi soğuk hava daha az hacimli olup daha iyi yanıyor.. İşin garibi sıfır araba aldım onda da aynı bazen bi basıyorum bi daha yokmu diyor bazende yok abi gitmicem diyor.. En azından bi arıza söz konusu değil bence... Aynen herşeye baktırdım sorunu çözemedim egr iptal edicektim cumartesi tavsiye edermisiniz herkes farklı konuşuyor zararı var felan diye. 16 Kasım 2016 tarihinde Yigit Özdal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atahan Gülen 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Performanstan memnun değilsen ettir hocam çok uzun bi işlem değil vakum hortumunu tıka memnun kalmazsan açarsın olur biter.. Benim aracımda performans hissedilir oranda artmamıştı ama siyah duman azalmıştı. Motora zarar verme gibi bir durum yok diye biliyorum tam tersi faydalı. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 18 Kasım 2016 Yazar Paylaş 18 Kasım 2016 (düzenlendi) Performanstan memnun değilsen ettir hocam çok uzun bi işlem değil vakum hortumunu tıka memnun kalmazsan açarsın olur biter.. Benim aracımda performans hissedilir oranda artmamıştı ama siyah duman azalmıştı. Motora zarar verme gibi bir durum yok diye biliyorum tam tersi faydalı. yarın gidiyorum sanayiye egr iptal edicem 18 Kasım 2016 tarihinde Yigit Özdal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts