Kemal Mert 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 anladım,, alt takımı rot rot başları gibi parçaların kontrolunu yapmıştık sadece amortısor kontrol edilmedi. kontrol edılen alttakımda başka boşluk vb gibi parça yok disk yamuk teşhisinide usta test sürüşünde koydu bende bılıyordum zaten kendısıde surunce karar verdı sanırım en iyisi yansanayi alıp değişmek ama 4 mü 2 tanesimi değişicek kararsızım musaıt bırzamanda goturup gostercegım Özer kardeş, sıkıntının büyük ihtimalle sebebi disklerdendir. Benim demek istediğim sadece ona bağlamamak gerekir. Diğer parçalarında kontrolü şarttır. Diskler torna ile kurtarılacak düzeyde ise derin tıraşlama olmayacak ise tornalatın. Ama disk yüzeyinde eğilme fazla ve tıraşlama fazla olacak ise değişim şart. Ben 2015 yılı aralık ayında değiştirmiştim, üzerinden çıkanlar orijinaldi, o zamanlar bütçem kısıtlı olduğundan yan sanayi taktırmak zorunda kalmıştım. Yavuzsan diye marka kullandı usta, bu markayı ilk defa duymuştum, İlk başlarda çok içime sinmemişti, ilk zamanlarda fena halde güzeldi ama bir zaman sonra hafif titreme yaptı, sonra kontrol ettirdim önlerden birisi hafif eğilmişti, tornalattım ve titremesi geçmişti. O zamandan beridir kullanıyorum herhangi bir problem yok çok şükür. Forumda iyi marka kullanıp ta disklerinin eğildiğini şikayet edenler vardı. Her ne kadar malzeme kalitesi önemli olsa da kullanım şartları da malzemenin ömrüne etki eder. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 (düzenlendi) diskin bozuk kardeş, yoğunluk farkı oluşmuş, diski tornalatırsın, cillop olur, sonra takarsın, bakarsınki sorun yok ohh dersin, biraz gidince frene bir basarsın ahaaaa, sallantı başlamış, disk ısınınca yamulur soğuyunca sallama gider, yani ısınana kadar sorun hissetmezsin,sabah bindin güzel, biraz kullan frene bas, üç beş kullanımdan sonra ısınır disk, hoop yine başlar sallantı... yeni bir disk balata takımı işi çözer, torna olayını unutun, torna ancak yamulmamış, sadece yüzeyi dalgalanmış durumdaysa olabilir, sanayi işidir bu, ama en sağlıksı değişimdir. 19 Kasım 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Mk3 mondeo çok çabuk disk bozar benceilk önce torlanatın zaten kısa bi süre sonra tekrar bozulacak ve değiştireceksiniz. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Disk bozma olayı fiestalarda da çok oluyo, nedenini anlamış değilim. Ne kadar dikkat edersem edeyim çok kısa bir zamanda disk bozuyo. Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Disk bozma olayı fiestalarda da çok oluyo, nedenini anlamış değilim. Ne kadar dikkat edersem edeyim çok kısa bir zamanda disk bozuyo.Ford bineklerde olur genelde fiestaya özgü değildir. Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Aynısı başıma geldi. Disk yeni olduğu için önce torna denedik. İlk uzun yolda sorun tekrar etti. TRW disk ile değişim yaptık. 4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Torna çözüm değil, boşuna uğraşmayın. Yorum bağlantısı
Ozer Oz 19 Kasım 2016 Yazar Paylaş 19 Kasım 2016 Özer kardeş, sıkıntının büyük ihtimalle sebebi disklerdendir. Benim demek istediğim sadece ona bağlamamak gerekir. Diğer parçalarında kontrolü şarttır. Diskler torna ile kurtarılacak düzeyde ise derin tıraşlama olmayacak ise tornalatın. Ama disk yüzeyinde eğilme fazla ve tıraşlama fazla olacak ise değişim şart. Ben 2015 yılı aralık ayında değiştirmiştim, üzerinden çıkanlar orijinaldi, o zamanlar bütçem kısıtlı olduğundan yan sanayi taktırmak zorunda kalmıştım. Yavuzsan diye marka kullandı usta, bu markayı ilk defa duymuştum, İlk başlarda çok içime sinmemişti, ilk zamanlarda fena halde güzeldi ama bir zaman sonra hafif titreme yaptı, sonra kontrol ettirdim önlerden birisi hafif eğilmişti, tornalattım ve titremesi geçmişti. O zamandan beridir kullanıyorum herhangi bir problem yok çok şükür. Forumda iyi marka kullanıp ta disklerinin eğildiğini şikayet edenler vardı. Her ne kadar malzeme kalitesi önemli olsa da kullanım şartları da malzemenin ömrüne etki eder. teşekkür ederim, yavuzsan. bu markayı kayıt edıyorum ozzaman muhtemelen bende bundan alırım varsa kac lıra odemıstınız bu dısklere haklnszz arkadaslar torna care degıl bencede egık olmasa tamamda egık en yısı yan sanyıde olsa yenı dısk takmak Yorum bağlantısı
Kemal Mert 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 teşekkür ederim, yavuzsan. bu markayı kayıt edıyorum ozzaman muhtemelen bende bundan alırım varsa kac lıra odemıstınız bu dısklere haklnszz arkadaslar torna care degıl bencede egık olmasa tamamda egık en yısı yan sanyıde olsa yenı dısk takmak Geçmiş zaman, tam hatırlamıyorum. Dört fren diski (yavuzsan) dört balata (kale) radyatörde küçük bir çatlak vardı su atıyordu ordan, komple radyatör değişimi, Şanzıman takozu, antifriz, yağ (shell) , yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, akslar sökülüp kontrol edildi, şanzıman yağı değişti 1500 lira verdiğimi hatırlıyorum hepsine. yanlış hatırlamıyorsam 450 lira disklerdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts