Misafir 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Evimiz apartman giriş dairesi ve önünde küçük bir bahçesi var. Dolayısıyla bahçede sürekli kediler dolaşıyor. Kendimizin de 3 adet kedimiz var. Dışarıdaki kedileride elimizden geldiği kadarıyla besliyoruz. Geçen hafta buralarda havalar soğuk yaptı. Dışarıdaki kedilerin içinde yavru olan var ve yavrunun gözleri sürekli akıyordu. Akıntıdan, çapaktan bir gözü kapandı. Yakaladım, veterinere götürdüm. Temizlikleri yapıldı, iğneleri yapıldı, gözüne damla sıkıldı. Damla günde 3-4 defa uygulanacak, 4 gün gelecek iğne yapacağım dedi. Yakalayabildiğimiz zamanlarda damlasını uyguladık. Hergünde götürdüm iğnesi yapıldı. Fakat havalar soğuğunca yatacak yerleri yok, Bahçede kuytu yerlerde uyuyorlar. Önce bir koli koydum, baktım içine girip uyuyorlar. Yanına bir koli daha koydum. İyi de oldu. Aracımın motor yağı değiştirme zamanı gelmişti. Motorcraft 5W/30 yağ, yağ filtresi ve hava filtresi siparişi verdim. Şiparişlerim dün geldi. Baktım koli sağlam malzeme, ambalaj naylonları bolca olunca kedilere yuva yapmak aklıma geldi. Koliyi ambalaj naylonları ile iyice sardım, giriş kapısı açtım. İçine taban kısmını mukavvalarla besledim. Baya bi izolasyonlu oldu. Yeni yuvayı yerine koydum. Şimdi baktım, içine girmişler oturuyorlar. Yavru kedinin gözleri düzeldi, göğüs hırıltıları geçti, sağlıklı görünüyor. Hatta annesinin kuyruğu ile oynamaya bile başladı. Sıfır maliyet ile Ford Motorcraft evleri oldu... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 yüksek ve düşük ısıya dayanıklı evleri olmuş, ne güzel elinize sağlık Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 emeğinize sağlık . paha biçilmez bir olay hayat kurtardınız. ... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Elinize sağlık, fikir olması açısından ben geçen kış birkaç tane yapıp sağa sola bırakmıştım, karton kutunun etrafına TV lerin konulduğu torba gibi torbalar da çok iyi izolasyon sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 ayakta alkışlamak lazım sizi çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Allah senden razı olsun abi. Büyük sevap, büyük emek. Çok mutlu oldum.. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Bravo harika iş çıkarmışsınız. Allah kabul etsin Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Eline koluna sağlık abi çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Abim adın gibi bi iş yapmışsın,eline koluna sağlık.. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Muhteşem Bey süper olmuş, kullanıyorlar mı peki gözlemleyebildiniz mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 (düzenlendi) Ellerinizi sağlık, Allah hayrınızı kabul etsin. 22 Kasım 2016 tarihinde Mahmut Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Bizim dükkandan bol miktarda kağıt kolisi çıkıyor, ben niye düşenemedim bunu diye kızdım şimdi kendime.. Elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts