İçeriğe Yönlendir

Motorcraft 5W/30 Yağ Kolisi...

Misafir

Recommended Posts

Evimiz apartman giriş dairesi ve önünde küçük bir bahçesi var. Dolayısıyla bahçede sürekli kediler dolaşıyor. Kendimizin de 3 adet kedimiz var. Dışarıdaki kedileride elimizden geldiği kadarıyla besliyoruz. Geçen hafta buralarda havalar soğuk yaptı. Dışarıdaki kedilerin içinde yavru olan var ve yavrunun gözleri sürekli akıyordu. Akıntıdan, çapaktan bir gözü kapandı. Yakaladım, veterinere götürdüm. Temizlikleri yapıldı, iğneleri yapıldı, gözüne damla sıkıldı. Damla günde 3-4 defa uygulanacak, 4 gün gelecek iğne yapacağım dedi. Yakalayabildiğimiz zamanlarda damlasını uyguladık. Hergünde götürdüm iğnesi yapıldı. Fakat havalar soğuğunca yatacak yerleri yok, Bahçede kuytu yerlerde uyuyorlar. Önce bir koli koydum, baktım içine girip uyuyorlar. Yanına bir koli daha koydum. İyi de oldu.

Aracımın motor yağı değiştirme zamanı gelmişti. Motorcraft 5W/30 yağ, yağ filtresi ve hava filtresi siparişi verdim. Şiparişlerim dün geldi. Baktım koli sağlam malzeme, ambalaj naylonları bolca olunca kedilere yuva yapmak aklıma geldi. Koliyi ambalaj naylonları ile iyice sardım, giriş kapısı açtım. İçine taban kısmını mukavvalarla besledim. Baya bi izolasyonlu oldu. Yeni yuvayı yerine koydum. Şimdi baktım, içine girmişler oturuyorlar.

Yavru kedinin gözleri düzeldi, göğüs hırıltıları geçti, sağlıklı görünüyor. Hatta annesinin kuyruğu ile oynamaya bile başladı.

Sıfır maliyet ile Ford Motorcraft evleri oldu...

2dka3ir.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yüksek ve düşük ısıya dayanıklı  evleri olmuş, ne güzel  :biggrin:

elinize sağlık  :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Elinize sağlık, fikir olması açısından ben geçen kış birkaç tane yapıp sağa sola bırakmıştım, karton kutunun etrafına TV lerin konulduğu torba gibi torbalar da çok iyi izolasyon sağlıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

ayakta alkışlamak lazım sizi çok güzel olmuş

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Allah senden razı olsun abi. Büyük sevap, büyük emek. Çok mutlu oldum..

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Abim adın gibi bi iş yapmışsın,eline koluna sağlık..

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Muhteşem Bey süper olmuş, kullanıyorlar mı peki gözlemleyebildiniz mi?

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
(düzenlendi)

Ellerinizi sağlık, Allah hayrınızı kabul etsin.

tarihinde Mahmut Türkmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bizim dükkandan bol miktarda kağıt kolisi çıkıyor, ben niye düşenemedim bunu diye kızdım şimdi kendime.. Elinize sağlık..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...