İçeriğe Yönlendir

H11 Sis Far Lambası Tavsiyesi

Selahaddin Yıldırım

Recommended Posts

Selahaddin Yıldırım

Merhaba

Nihayetin h4 phlips xtreme de karar kılıp aldım.Ama bu beyaz farlar yağmurlu havalarda sorun oluyormuş.Bunun için sisleri değiştirmek çözüm olur mu?

Oluyorsa ne takmalıyız. Osram night breakerlarda da aynı sorun varmış.yani beyazsa ışık yağmur problem anladığım kadarıyla.

tşk

Yorum bağlantısı

Merhaba

Nihayetin h4 phlips xtreme de karar kılıp aldım.Ama bu beyaz farlar yağmurlu havalarda sorun oluyormuş.Bunun için sisleri değiştirmek çözüm olur mu?

Oluyorsa ne takmalıyız. Osram night breakerlarda da aynı sorun varmış.yani beyazsa ışık yağmur problem anladığım kadarıyla.

tşk

Beyaz Kuru havada Sarı yağmurlu havada iyi gösterir. 4300 arası yani beyaz ile sarı arası bi aydınlatma sağlayan renkler daha iyidir. Ayrıca Sis farlarının mesafesi kısadır size faydası olmaz.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Sislere bulabilirseniz 3k bilemediniz 4.3k xenon takın ama sis farlarınızı kesinlikle amacı dışında kullanmayın. Yağmurlu havalarda gereken çözümü sunacaktır.

Yorum bağlantısı
Selahaddin Yıldırım
Selahaddin Yıldırım
(düzenlendi)

vxhnyf.jpg

tarihinde selahaddin yıldırım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ben şuanda bu ledleri kullanıyorum. Aydınlatması mükemmel. Sisler enaz kısa far kadar aydınlatıyor artık  :biggrin: 
Ben sisleri resim çekmek için birde sokak lambası olmayan köy yollarında kullanıyorum(karşıdan araç gelince kapatırım)

https://tr.aliexpress.com/item/2x-H4-H13-9006-H7-9005-H11-LED-Car-Headlight-Bulbs-72W-8000LM-CSP-Chips-LED/32703947361.html?spm=2114.13010608.0.0.rI0S1J&detailNewVersion=&categoryId=200002080

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...