İçeriğe Yönlendir

Hangi Elektrikli Süpürge ?

Volkan Turkmen

Recommended Posts

Volkan Turkmen

arkadaşlar merhaba,

Malum taşınma arifesindeyim bu aralar sizlere çok şey danışacağım.

Karar veremedim sizce hensi süpürge daha mantıklı olur ? Linkler aşağıda :)

Teşekkürler.

Rowenta

Philips

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Philips güzel görünüyor. Özellikleri de iyi. Fakir in hepa filtreli modeline de bakın derim.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
(düzenlendi)

Philips 9919 'u yeni aldım. 9919, 9923 ve 9924 aynı makine, aksesuarları farklı. 9919 'u kesinlikle ve şiddetle öneriyorum.

Ekleme: 9924 modelinde ayrıca tutamak yerinde kumandası var.

Karşılaştırma tablosu: https://www.philips.com.tr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=tr_TR&catalog=CONSUMER&ctn=FC9924/07,FC9923/07,FC9919/07

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

philips hiç düşünmeden al derim kullanıyoruz çekiş gücü mükemmel ve sessiz bir süpürge...

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Bizim evde tipi buna benzeyen philips bir süpürge var ateş ediyor resmen 

evde süpürge yapanlar belli oluyor  :D  :D  :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şu N11'in meşhur kampanyasından yeni aldık Philips'i cidden iyi makine . Beko ile yeni süpürülmüş halıdan Philips'in çıkardıkları şok etti resmen. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Dyson bu işin piridir. Bunun haricinde ikincil olarak Rowenta veya Philips.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Philips  derim ama lakin almadan test edin ve mümkünse en sesizini alın o ses insanı tilt ediyor bir süre sonra

Yorum bağlantısı

1,5 senedir linkteki Philips marka süpürgeyi kullanıyoruz. Alet gerçekten sessiz, duyduğunuz  tek ses yalnız vakum sesi, motor sesi bir hayli az. Bluetooth lu kumanda kolu çok kullanışlı. Kablo sarmasında problem nedeniyle servise gönderdik, 1 günde değiştirilip geri verildi. Onun haricinde herhangi bir sorunla kaşılaşmadık. Şiddetle tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Ben Rowenta silence force toz torbasız aldım. N11 de 11.11 indirimleriyle baya bi ucuza aldım. Şimdi 549 TL idi. 

Acayip sessiz aleti çok sevdim. 4 cyclone lu. Baya araştırıp aldım.

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Philips gerçekten çok sessiz.6 ay oldu alalı.eski makinemizle süpürülen halının üstünden geçince farkı anladım.temizlenmesi çok basit.hafiftir,akseauarları çok kullanışlı.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu arada Philips'ler memnun kalınmadığı taktirde 6 ay iade garantili ve evde servis hizmeti var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Bende bu var.

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrgeler/toz-torbas%C4%B1z-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrgeler/BGS5330R.html#tab2

550 TL ye almıştım fiyat biraz yükselmiş. Tavsiye ederim. Ne olursa olsun, toz torbasız olsun. Filtre aksamı yıkanıyor ve pırıl pırıl oluyor. 3 sene oldu hala yeni alınmış gibi makine.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dyson, bakım ve mekanik ömür olarak açık ara önde gider

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

10 yıldır Philips Marathon kullanıyoruz sıkıntı yok..gayet kaliteli

Ancak astımlı birileri varsa evde kedi köpek varsa Dyson tavsiye ederim

Para bol olmuşken nirvanası olsun derseniz Rainbow tavsiye ederim..

Hayırlı olsun şimdiden

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Dyson, bakım ve mekanik ömür olarak açık ara önde gider

süpürgenin demi bakımı var ?

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Maraton derim ayrica belirtmemissiniz ama thomas dan uzak durun filtrelerine harcadigimiz parayla yeni makine almistik :D

Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

benim tek tavsiyem toz torbasız olması yönünde olacaktır evde kullandığım rowenta gayet çılgın bişey halıyı tutup yukarı kaldırıyor ayarları falan var devir ayarı süpürme ayarı falan 450 liraya almıştım bir buçuk yılda henüz bi sorunla karşılaşmadık...

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

ben çok araştırmıştım almadan önce, suluydu hazneliydi torbalıydı diye sonunda toz torbalıda karar kıldım. ve miele 8310 aldım öneririm.. sonradan hepa filtre ve turbo başlık da alırsınız. tabii biraz tuzlu oluyor ama değer..

yeni watt düzenlemesi ile süpürge 1600 wattı geçemiyor benim bahsettiğim eski tip elde kalanlardan 2200 watt. ben netden aldım ama burada gördüm isterseniz yardımcı olurum. süpürürken dikkat edin de halıyı komple çekmesin :p

ve kullanım videosu :=)

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

süpürgenin demi bakımı var ?

Kömürü pervane temizliği filtre değişmi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...