İçeriğe Yönlendir

B Max Almak Üzereyim Bir Kaç Sorum Olucak

Deniz Sayın

Recommended Posts

Deniz Sayın

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım konu başlığı ve yeri yanlış ise kusuru bakmayın.

ortalama 2 aydır ikinci el  b max araştırıyorum şuan için 2012 -2013 model titanium iki araç arasında kaldım detaylı soruşturma sonucu nasipse alıcam.
b max kullanan arkadaşlar yorumlarınız nelerdir uzun vade de ömürlü bir araç olurmu?
yakıt durumu

konfor 
uzun yol tutuşu vs bildikleriniz paylaşırsanız memnun olurum.
almadan önce nelerine baktırmam gerek?
bir de incelediğim iki araç da el freni farklı bu neden kaynaklı yani birinde şöför koltuğuna daha yakın parlak gri renkte diğeri ise biraz daha ortalarda .
şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Aramıza hoşgeldiniz ,

Öncelikle Forumdaki B-max Sorunlar ve çözümleri konusunu incelemenizi tavsiye ederim orada birçok kullanıcı başlık açmış durumda aracın artıları ve eksilerini azda olsa okuyarak öğrenme şansınız mümkün.. Bunun yanında kullanan arkadaşlarda yorum yapacaktır araç ile ilgili

Bmax konusu :  http://www.otoclubturkiye.com/forum/forum/263-b-max-sorunlar-ve-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCmleri/

Yorum bağlantısı
Deniz Sayın

Hoşbuldum. 
Evet o konuları okudum tek takılan camların otomatiği sorunu kendi kendine açılması vs. Sanırım o da şans meselesi her araçta olmuyor gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ben de tavsiye etmiyorum.   benzer türdeki diğer araçlara örneğin honda jazz bakılabilir.  bütçeye göre. 

aslında aracınız da gayet güzel.

Yorum bağlantısı
Oktay Zerman

Hoşbuldum.

Evet o konuları okudum tek takılan camların otomatiği sorunu kendi kendine açılması vs. Sanırım o da şans meselesi her araçta olmuyor gibi.

Cam sorunu serviste yazılımla hallediliyor benim aracımda da aynı sorun vardı sıkıntı kalmadı...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Bmax arzu edilen durumda degil piyasada. Belki direksiz yapisi belki de sorunlari klasik tuketici tercihlerine pek uymadi. Karar verdiyseniz hayirli olsun diyelim. El freni yeri sag koltuga yakin solda goz var gordugum fotograflarda. Arac fiesta tabanli. Firsta sasesi uzerinden gelistirlmis daha yuksek bir arac. Bu tip ara modellerde en iyi tutan jazz oldu. Eski kasadaki fusion da ayni yapidaydi ve belki de en az tutulan bineklerdendi. Tabi bu durum ikinci eldeki satis hizini da etkiliyor. Siz begendikten sonra binilebilir ama yillar gectikce ve model eskidikce azalan talep parca stogunu bile etkiler.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bmax arzu edilen durumda degil piyasada. Belki direksiz yapisi belki de sorunlari klasik tuketici tercihlerine pek uymadi. Karar verdiyseniz hayirli olsun diyelim. El freni yeri sag koltuga yakin solda goz var gordugum fotograflarda. Arac fiesta tabanli. Firsta sasesi uzerinden gelistirlmis daha yuksek bir arac. Bu tip ara modellerde en iyi tutan jazz oldu. Eski kasadaki fusion da ayni yapidaydi ve belki de en az tutulan bineklerdendi. Tabi bu durum ikinci eldeki satis hizini da etkiliyor. Siz begendikten sonra binilebilir ama yillar gectikce ve model eskidikce azalan talep parca stogunu bile etkiler.

Saygilarimla.

fusion ile bmax in alakası yok.   fusion güney amerika tasarımlı jiip çakmasıydı ve o görevi görüyorud. B max ise MPV tarzı CmAx ın küçüğü olarak çıktı. 

Tourneo dan farkını çok çözemedim hala.

fusion tuttu. Hala tutuyor. O kadar sene model değişmeden satan pek model yok.

Diğer ülkelerde onun yerine ECOSPORT çıktı ama bize nedense gelmedi. Belki bu ötv ile gelir.

B sınıfı SUV çakması araç kavramını iki araçla gördük birisi HRV diğeri Fusion.  Güney amerikada 4x4 leri de mevcuttu ve hatta teker de arkadaydı.

Yorum bağlantısı
Deniz Sayın

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
2013 model 36 bin de 1,5 titanium olanını aldım umarım beni üzmez.
kullandığım önceki megane 2 aracım sürekli enjeksiyon hatası veriyor olmadık zamanda ve yerlerde beni yarı yolda bırakıyordu o yüzden değiştirmek zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...