Bahattin öztürk 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 merhaba arkadaşlar bende 2004 ford mondeo trend 2000 motor aracım var aracı yeni aldım sayılır arac hakkında pek bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim aracımda şöyle sorun var aracın kontağını açtıgm zaman arka parklar direk yanıyor acaba direkmi bağlantı yapılmıştır far far anarlar parklar yanıyo ama kapattığım zaman arka parklar halen yahtarını cevirdiğim zaman f bilgi verirseniz sevinirimanıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Far anahtarı bozuktur ve daha dikkatli yazarsanız sevinirim. Anlamakta zorlandım. 5 Yorum bağlantısı
Bahattin öztürk 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 merhaba arkadaşlar 2004 model 2000 motor trend model ford mondeo aracım var alalı iki ay oldu fakat şöyle bi sorunu fark ettim aracın kontağını açtığım zaman arka stoplar yanıyor fren lambaları yanmıyor yani far anahtarı kapıyken bile yanıyor direk bağlantımı yapıldı Yorum bağlantısı
Kani Kaya 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 fren müşürüne bakılmalı....elektrikçi sorunu çözer diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Bahattin öztürk 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Far anahtarı bozuktur ve daha dikkatli yazarsanız sevinirim. Anlamakta zorlandım. ustam far anahtarı kapalı ama kontağı açtıgım zaman arka stoplar yanıyor far anahtarını actıgımda ön park ve farlar yanıyor far anahtarını kapattımmı arka stoplar yanmaya devam ediyor acaba direk kontağamı bağlandı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Hattı kontrol edin bakalım. Müdahale var mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 ustam far anahtarı kapalı ama kontağı açtıgım zaman arka stoplar yanıyor far anahtarını actıgımda ön park ve farlar yanıyor far anahtarını kapattımmı arka stoplar yanmaya devam ediyor acaba direk kontağamı bağlandı diye düşünüyorum Tek konudan devam edelim lütfen. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ben anlatayım, Arkadaş kontağı çevirince arka stop lambaları yanıyor (Ön parkları ve farları vs. kapalı) Far anahtarını çevirince ön parklar yanıyor arka stoplar da yanmaya devam ediyor Anahtarı kapatınca ön parklar sönüyor ama arka stop lambaları yanmaya devam ediyor. Kontağı kapatınca haliyle hepsi sönüyor. Bence sigortalardan işe başlayın. Sigortayı çıkarınca sönüyor mu diye bakın. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Arka camda bulunan 3. stop lambası da yanıyormu ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ben anlatayım, Arkadaş kontağı çevirince arka stop lambaları yanıyor (Ön parkları ve farları vs. kapalı) Trafikte defalarca sürekli fren lambaları yanan araçlar gördüm, tek şüpheli fren müşürü. Basılı kalmıştır eğer fren lambaları yanıyorsa.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Arkadan bir resim çekin ve yükleyin. Stop mu park mı önce o netleşince bence. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Kast edilenin stop (fren) lambası olduğunu varsayıyoruz ve fren müşürüne bakılmasını öneriyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Bahattin öztürk 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Arka camda bulunan 3. stop lambası da yanıyormu ? evet yanıyor ustam Ben anlatayım, Arkadaş kontağı çevirince arka stop lambaları yanıyor (Ön parkları ve farları vs. kapalı) Far anahtarını çevirince ön parklar yanıyor arka stoplar da yanmaya devam ediyor Anahtarı kapatınca ön parklar sönüyor ama arka stop lambaları yanmaya devam ediyor. Kontağı kapatınca haliyle hepsi sönüyor. Bence sigortalardan işe başlayın. Sigortayı çıkarınca sönüyor mu diye bakın. eline sağlık usta aynen anlattığın gibi arka camdaki stoplarda yanıyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Fren pedalının altında müşür vardır o bozulmuştur. Soketini çekince stoplar sönüyor mu deneyebilir misiniz ? Yorum bağlantısı
Bahattin öztürk 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Fren pedalının altında müşür vardır o bozulmuştur. Soketini çekince stoplar sönüyor mu deneyebilir misiniz ? tamam ustam söküp bi denicem sonra tekrar paylaşım yapıcam resim yükleye bilirsem resim koyucam Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 evet yanıyor ustam eline sağlık usta aynen anlattığın gibi arka camdaki stoplarda yanıyor Demekki serkan abinin de dediği gibi fren müşürü arızalı. Yorum bağlantısı
Bahattin öztürk 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 arkadaşlar teşekkürler sorun fren müşürü yerinden çıkmış taktım düzeldi çok şükür hepinizden allah razı olsun herkese iyi akşamlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts