Ozer Oz 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Aracımda çekiş ve aşırı derecede yakıt sorunu vardı farklı bır ford tamırcısıne goturdum contanın yanık oldugunu ama zincir ve subapların saglam oldugunu soyledı. bu iş sana 2-3 güne ve 1500 ile 2000 tl gibi bir fiyata patlar dedi motor acılınca ıcınede bakarız motorda hasar varmı diye dedi. ayak ustu kabataslak konustu . tanımadıgım bir usta sizce fıyat nasıl ? bana sanki işin içine girince fiyatı arttırırmış gibi geliyor araba sokuldukten sonra oradan alıp baska yerede gıdılmez Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 motoru açmadan tam fiyatı kimse bilemez. aracın yağına su karışma vs gibi sorunları mı var nerden anladı conta yanık olduğunu hararetmi yaptı araç ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ustanıza güvenip gideceksiniz. Göz ve akıl arkada kalmayacak en başta 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ben sana numaramı yazdım ara dedim aramadın, kötü bir ustaya düşmesen bari 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Geçmiş olsun. Usta faktörü çok önemli, bence ustanın yaşı en az 30 olmalı, genç biriyse ne yazıkki baştan savma iş yapıyor. Mesela benim son başıma gelen olay, altı üstü bir triger değişecek, triger gergi bilyasını takamadı eski bilya takıldı arabaya, şimdi pişmanım yenisini taktırmak için uğraşıp duruyorum hala çözemedim.Birkaç Ford servisini gezip ayaküstü sohbet edip ortamı izleyip yapılan işleri görüp ona göre karar vermek lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts