İçeriğe Yönlendir

Araç Tesisatından Usb Çıkışı Yapılabilir Mi ?


Misafir

Recommended Posts

Kıymetli arkadaşlar merhabalar ;

 

Aracımın torpido gözüne bir usb çıkışı eklemek istiyorum. Fakat nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. :( Torpidoya eklenecek usb çıkışı sadece bir bluetooth kulaklık şarj edebilecek amperde olması yeterli... Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek

Amacınız sadece Bluetooth kulaklık şarj etmekse eğer 2000 mah civarlarında bir power bank kullanabilirsiniz. Sürekli torpidoda durur.

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan
(düzenlendi)

Çakmaklık kablosuna ulaşıp oradan torpidoya paralel çekebilirsiniz oradan da paralelin ucuna dişi çakmaklık bağlayın sonrada ona   usb çakmaklık cihazı alıp takın olay tamamdır... Ben kolcağa bu şekil usb çekmiştim Fiesta da el frenin olduğu plastik bolumu söktüm oradan çakmaklık girişine paralel bağlantı yaptım sonra kablonun ucuna tekrar dişi çakmaklık bağladım sonra usb çakmaklık alıp ucuna taktım bu seklilde arka kol cağıma usb çekmiş oldum  hatta ben aux ada paralel çekmiştim Çin den aldığım resimdeki ürünle de arabama blutooth özelliği de kazandırmıştım.

 

ZMLr3Z.jpg

tarihinde Ramazan Başkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...