murat can çömüz 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranızda yeniyim. Bugün internette gezinirken bir video gördüm Arka cam rezidans tuşuna basılı tutarak kontak açıp bekleyince araç test moduna geçiyor böylece farların rezistansların sileceklerin vs çalışıp çalışmadığı kontrol ediliyor anladığım kadarıyla bende aracımda denedim fakat araç test mıdunda kaldı ayak aydınlatmalarım yanmıyor bu şekilde ve sinyal verince vs uyarı sesi geliyor bu moddan nasıl çıkabilirim şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) Akü kutup başını söküp tekrar takın. Focusta gauge menu takılı kalmıştı. Bu şekilde çözmüştük. Belki işinize yarar sizinde. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281570-focus-25-gauge-menu-sorunu/ 2 Aralık 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Teyp şifresini biliyorsanız.aküyü çıkarın 5 dakika bekleyin...gerçi o zamanda camları kodlamanız gerekecek... 1 Yorum bağlantısı
murat can çömüz 3 Aralık 2016 Yazar Paylaş 3 Aralık 2016 bu yazıyı yazıp ofisten çıktım kendi kendine düzelmiş ben birşey yapmadan çok teşekkür ederim ilginiz için 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Aynı işlemle tekrar başlatın düzelecek yani tekrar elinizi basılı tutup kontak açın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts