Eray DURUKAN 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 2012 TDCI titanyum aracın bilyesi arızalandığı icin orijinal baskı Balata ve bilye değiştireceğim orijinal markası nedir piyasada çok marka olduğunu farkettim resimlerdede anlaşıldığı gibi farklı malzemeyi boşverin işçilik ve parçaların ayni olmadığını fark ettimBi orijinal baskı Balata resimi atabilir misiniz veya Ankara'da önerebileceğiniz parçacıTeşekkürler ediyorum siz değerli forum üyeleri Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Resim yok? Orjinal baskı balata sachs markadır ankarada akgür Ticarete bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Orjinali motorcraft olur sanirim ama piyasada orjinalini sachs ikame eder Fordlarda. Baski fotografi biraz zor olur albumlerde. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Orjinali motorcraft olur sanirim ama piyasada orjinalini sachs ikame eder Fordlarda. Baski fotografi biraz zor olur albumlerde. Saygilarimla. Ford logolu motorcraft baskı balata seti sadece yetkili servislerde mevcut olup fiyatı tuzludur yaklaşık sachsın iki katı. Yorum bağlantısı
Eray DURUKAN 2 Aralık 2016 Yazar Paylaş 2 Aralık 2016 Teşekkürler ederim verdiğiniz değerli bilgiler icin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Eray DURUKAN 2 Aralık 2016 Yazar Paylaş 2 Aralık 2016 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Diğeri orijinal mis Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Diğeri motocraft Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Benim bildiğim kadarıyla valeo oluyor yanlız üstünde sanayide satılan aynı baskı balatanin dışında ford simgesi oluyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Arslan 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Bende valeo biliyorum Connect e valeo almıştık orijinali diye Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Bende valeo biliyorum Connect e valeo almıştık orijinali diyeFocusta valeo çıkmaz connect yerlidir Saarlouis'te luk veya sachs takarlar.Benim bildiğim kadarıyla valeo oluyor yanlız üstünde sanayide satılan aynı baskı balatanin dışında ford simgesi oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Diğeri orijinal mis Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Diğeri motocraft Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Eray Bey; Tapatalk imzanızı kapatmanızı rica ederim. 2 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 2008 mondeodan sacks cikmisti. Ama soyle biseyde yasamistim fren balatalarimi degistirecektim motocraft ile ustam kale al dedi kale ile o ayni dedi. Serifrafi yapiliyor uzerine demisti. Banada baski balatada valeo demislerdi sacks almami tembihlemisti SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Eray DURUKAN 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Yeni fotolar geldi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts