Burak Balci 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Merhaba arkadaslar taunusum icin sizlerden bilgi almak istiyorum. Westinghouse frenn merkezi sistemin vakum hortumunden, kacak olup olmadigi kontrol ettigimde belli vakumda kacirdigi farkettim. Bu normalmidir? Belli vakuma kadar kacak yok fakat daha fazla vakumda kacirmaya basliyor. Bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum Iyi haftasonlari diler Yorum bağlantısı
Burak Balci 4 Aralık 2016 Yazar Paylaş 4 Aralık 2016 Daha once westinghouse ile isim olmamisti karter emis subabi gibi belli vakumda kestigi dusunmustum. Enjeksiyon sistemim bittikten sonra westinghouseye girisirim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Rölanti de kaçırıyor da devir yükseldikçe kesiliyor gibi mi? Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) Önce yanlışı düzelterek başlıyayım, westinghouse dediğimiz markadır o metal parçanın adı hidrovak ünitedir. Orada bir arıza varsa aracın avans ayarı frene bastığınız da bozulur silkelemeli dalgalanmalı çalışır rölantide bunun içinde biri frene basarken bir kişide hidrovak ı dinleyecek tıslama varmı kontrol için hidrovak hortumun söküp siyah plastik dirseği ağız ile üfleyerek kontrol edin tek yöne geçiş vermesi gerekiyor. Şayet çift yönlü geçiş yaparsa degiştirin. Kolay gelsin etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 4 Aralık 2016 tarihinde Hayrettin Gücin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Benim focusta dur kalk yaparken frene basınca rolanti stop edecek kadar düşüp düzeliyor hortumla alakalı olabiler mi Yorum bağlantısı
Burak Balci 4 Aralık 2016 Yazar Paylaş 4 Aralık 2016 Önce yanlışı düzelterek başlıyayım, westinghouse dediğimiz markadır o metal parçanın adı hidrovak ünitedir. Orada bir arıza varsa aracın avans ayarı frene bastığınız da bozulur silkelemeli dalgalanmalı çalışır rölantide bunun içinde biri frene basarken bir kişide hidrovak ı dinleyecek tıslama varmı kontrol için hidrovak hortumun söküp siyah plastik dirseği ağız ile üfleyerek kontrol edin tek yöne geçiş vermesi gerekiyor. Şayet çift yönlü geçiş yaparsa degiştirin. Kolay gelsin etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Verdiğiniz değerli bilgi için teşekkür ediyorum. Sanayi adıyla westinghouse dedikleri için öyle dedim son zamanlarda dalgalı ve dengesiz rölantı vardı ki o zamanlar subaplar yanmış ve karburator dengesizdi. Şimdi motor henuz toplanmadıgı için tam olarak bişey diyemiyorum. Vakum hortumu emerken farkettim belli vakumdan sonra kaçırıyor fakat şişirme yapmadım. Yarın tekrar kontrol ederim, hem vakum hem üflerim, 2 tarafa geçiş verirse hidrovaki elden geciririm. Tamir takımları piyasada kaynıyor Benim focusta dur kalk yaparken frene basınca rolanti stop edecek kadar düşüp düzeliyor hortumla alakalı olabiler mi Seninki farklı durum. Frenle alakası yok Bogaz kelebeği kiri, map sensor sorunu vs olabilir. kontrol edin Rölanti de kaçırıyor da devir yükseldikçe kesiliyor gibi mi? evet dediğin karter subabı o normal çalışıyorda fren vakumu farklı geldi.. sanki yırtık varmış gibi belli vakumdan sonra kaçırıyor Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Normal zamanda dalgalanma yok, hızlanma vites geçişlerinde gaz yememe sarsıntılı çalışma v.s hiçbişey yok sadece ışıklarda dur kalk yaparken oluyor Yorum bağlantısı
Burak Balci 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Tekrar kontrol ettim. Agız ile vakum yaparak belli seviyeye kadar tutuyor ve belli vakumdan sonra geçiriyor. Fakat üflediğimizde sızdırmıyor. Sağlam oldugu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts