Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Selamlar sorunla yeni karşılaştım yaklaşık 1 aydır falan var ama çözemedim bir türlü şöyle ki otomatik bu arada aracım vitesi P ye alıp gaz verdiğim zaman devir saati 3000 e gelene kadar hiç bir şey yok, yalnız 3000 ü geçtiği zaman siyah duman atmaya başlıyor. asfalt siyaha dönüyor sonrasında kesiyor ama gazı yavaş yavaş yükselttiğin zaman o kadar duman atmıyor biraz atıp geçiyor hemen hafif sert bastığın zaman baya atıyor birde şöyle bir şey var vitesi N ye aldığım zaman basa bastığında devir saati tam 3000 de kesiliyor bu sadece N ye aldığım zaman geçerli D de ilerlerken böyle bir sorun yok gaza yükseldiğim zaman 3000 i geçerken kara duman atıyor ama 3000 deviri geçiyor araba özel servise götürdüm çözemedi açıp bakmak lazım dedi ama ekledi tıkanmış olabilir biraz gazla düzelir gibi sinden bir şey söyledi yakıt katkısı da verdi ama pek iş görmedi Yorum bağlantısı
Erol Güven 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Biraz duman atması normal afaki bir duman varsa eyer turbo ve enjektörlere bakılmalı. Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Biraz duman atması normal afaki bir duman varsa eyer turbo ve enjektörlere bakılmalı. ikisine de bakıldı turbo da da sorun çıkmadı hortumları da sağlam dı enjentörcü de enjentöre baktı oda sağlam dedi sıkıntısız çalışıyor dedi sorun bunlardan değil dediler ama enjektörcü hava makinasını alıp egzost dan içeri soktu biraz duman attı orada araç çalışmadığı halde çalıştırıp gaz verdirtti biraz daha hava verdi yakıt katkısı verdi kullan biraz gazla geçer dedi ama biraz normale dönmüş gibi oldu havayı basınca ama tekrar başladı gaza basınca çok atıyor azınsanacak bir şey değil sorun ettim bende Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Carbon Clean öneririm ben. Nedir hocam o ne işe yarar ayrıca ne kadar masrafı olur Yorum bağlantısı
Erol Güven 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Enjektöre nasıl baktı cihaza baylayıp değerleri gördümü ? Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Enjektöre nasıl baktı cihaza baylayıp değerleri gördümü ? Gördüğüm kadarıyla cihaza bağlamadı gerçi pekde görmedim aracı çalıştırmamı istedi gaz ver felan dedi araç içinden çıkamadım kaputu açıp kontrol etti işte dinledi felan heralde birkaç kol hareketi yaptı çok iyi görünüyor dedi boşu boşuna bunu sökmemize gerek yok dedi kurum dolduğunu söyledi egzost dan dediğim gibi hava sıktı birde yakıt katkısı iteledi bana bilmiyorum ne kadar doğru yanlış 6 Aralık 2016 tarihinde Burak TONĞA tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Normalinde enjektör değerleri kalibrasyonu düzgün bir cihaz ile bakılmalı idi. Carbon Clean yaptırmakta fayda olabilir. Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Normalinde enjektör değerleri kalibrasyonu düzgün bir cihaz ile bakılmalı idi. Carbon Clean yaptırmakta fayda olabilir. Bunu taktırdığım zaman değerin ne çıkması lazım peki hangi değer çıkarsa normal yada sağlam çalışıyor diyebiliriz birde SANİ hocam da söylemiş de bu CARBON CLEAN ne oluyor pek bilmiyorum da birde ne kadara yaparlar bunu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Sampuan bazli bi yakit. Enjektorlere direkt baglanip arac bir sure bu yakitla calistiriliyor. Bosch servislerde motorvac urunu carbon clean markasi ile yaptırabilirsiniz. 150tl gibi rakamlari olmali. Ayrica enjeksiyonlarin durumu sokulmeden asla gorulemeyecegi gibi sokulup takildiktan sonra mutlaka uygun bilgisayar ile sisteme tanitilmalidirlar. Kodlama denir bu yönteme. Unutmayin derim. 1 Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Sampuan bazli bi yakit. Enjektorlere direkt baglanip arac bir sure bu yakitla calistiriliyor. Bosch servislerde motorvac urunu carbon clean markasi ile yaptırabilirsiniz. 150tl gibi rakamlari olmali. Ayrica enjeksiyonlarin durumu sokulmeden asla gorulemeyecegi gibi sokulup takildiktan sonra mutlaka uygun bilgisayar ile sisteme tanitilmalidirlar. Kodlama denir bu yönteme. Unutmayin derim. Tşk. ediyorum ilginiz için en yakın zamanda dediklerinizi uygulayacağım sonucu buradan paylaşırım. peki hocam bir şey daha sormak istiyorum size biriyle konuştum bu konuyla ilgili yakıt katkısını katıp uzun yolda biraz sıkıştırmak lazım dedi atıyorum 3. vitese alıp bir süre o şekilde yolculuk yaparsak alıçır dedi kendine gelirmiş araç bununda başına gelmiş bu şekilde çözmüş olayı bu anlatılan şey bu araçda ne kadar işe yarar neticede dizel araç ayrıca otomatik belli bir viteste o kadar sıkıştırmanın bir zararı olmaz mı bu araca sonradan başımıza iş almayalım ?? sizne düşünüyor sunuz bu konu hakkında Yorum bağlantısı
Erol Güven 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Biraz etkisi olabilir fakat fazla bir şey beklememek lazım. Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Biraz etkisi olabilir fakat fazla bir şey beklememek lazım. peki bunun motora bir zararı olurmu yada bu işlemi kaç km boyunca yapmak lazım 3. vitese atıp gazı sonuna kadar basıp kaç km kadar gitmem lazım ? Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Sampuan bazli bi yakit. Enjektorlere direkt baglanip arac bir sure bu yakitla calistiriliyor. Bosch servislerde motorvac urunu carbon clean markasi ile yaptırabilirsiniz. 150tl gibi rakamlari olmali. Ayrica enjeksiyonlarin durumu sokulmeden asla gorulemeyecegi gibi sokulup takildiktan sonra mutlaka uygun bilgisayar ile sisteme tanitilmalidirlar. Kodlama denir bu yönteme. Unutmayin derim. enjektörler temizlik amacıyla söküldüğünde aynı sökülürken rakamlanır işaretlenirse aynı yerlerine takılırsa tanıtmaya gerek yok benimkiler o şeklde temizlendi takıldı bir problem olmadı fakat revizyon veya değişimde kodlama yapılyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin 6 Aralık 2016 tarihinde Ercan Ayas tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts