Onur Berberoğlu 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Merhaba, Aranıza yeni katıldım. 2010 model 1.6TDCİ Focus aracımın çalıştırmadan önce ışıkların sönmesini beklerken teybin yada dijital klimanın tarafından ''Vın'' diye uzun bir ses geliyor. Sorunu ne olabilir? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Aracınız dijital klima ise havalandırma ızgaralarının pozisyonu ayarlanırken çıkan sestir. Yorum bağlantısı
Onur Berberoğlu 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Aracınız dijital klima ise havalandırma ızgaralarının pozisyonu ayarlanırken çıkan sestir. Evet bu sesi biliyorum ancak dediğim ses farklı bir ses. Uzun bir ''vınnn'' sesi... Araçta kontak açık olduğunu her zaman yapıyor bu sesi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) Evet bu sesi biliyorum ancak dediğim ses farklı bir ses. Uzun bir ''vınnn'' sesi... Araçta kontak açık olduğunu her zaman yapıyor bu sesi. O halde direksiyon pompası diyorum, sağ ön tekerin önünde pompa, o tarafı dinleyebilirsiniz. 6 Aralık 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Berberoğlu 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 O halde direksiyon pompası diyorum, sağ ön tekerin önünde pompa, o tarafı dinleyebilirsiniz. Köksal Bey galiba o da değil Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Köksal Bey galiba o da değil O zaman pas diyorum, diğer arkadaşlara havale ettim(aklıma bişey gelirse söylerim ) 1 Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 bahsettiğin ses ford larda standart diye biliyorum dizeller de özellikle şuanki aracımla birlikte 3 tane ford marca aracım oldu dizel hepside kontağı kapattıktan sonra bir süre vınnnn diye ses geliyordu şuan ki aracımdan da geliyor. nereden geldiğini bende pek bilmiyorum ama bu bir arıza anlamına gelmiyor onu biliyorum ama sanıyorum ki aracın beyni ile ilgili bir şey olabilir mi Yorum bağlantısı
Ömer Hava 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Video veya ses kaydı alırsanız daha yardımcı oluruz Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 he tm yazını bir daha okuyunca anladım o ses aracın beyninden geliyor ilk kontağı açtığın zaman aracın beyni diyer mekaniklerle iletişime geçiyor ABS ESR neyse artık bunları uyandırırken "vınnnnn" diye birses çıkarıyor normal bir şey yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Otomatik klimanın ısı sensörünün fanı yüksek ihtimalle. Yorum bağlantısı
Onur Berberoğlu 7 Aralık 2016 Yazar Paylaş 7 Aralık 2016 Tekrar Merhaba, Bugün video çekip yüklemeye çalışacağım. Yorum bağlantısı
Onur Berberoğlu 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 http://sendvid.com/ndxr9sbk İlgili videoyu ekledim. Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 (düzenlendi) Sony mp3 çaları açın daha sonra radyoya geçiş yapın. radyodayken teybi kapatın ve bir daha deneyin. Bende de aynı sorun vardı iyice dinleyince teybin cd aradığını ve bu sırada bu sesi çıkarttığını fark ettim. Eğer radyo dinlerken teybi kapatırsam ses gelmiyor. CD dinlerken kapatırsam geliyor. Ben bunu focus 2 2008 col. aracımda denedim. Sizinki titanyum havalandırma motorları otomatik. Pardon. Evde sony kulaklık var onunla dinleyince sesi daha iyi algıladım. Sanırım bu sesin benim yukarıda söylediklerimle bir alakası yok. Siz yine de bir deneyin. 12 Aralık 2016 tarihinde İbrahim ÇELİK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Berberoğlu 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Sony mp3 çaları açın daha sonra radyoya geçiş yapın. radyodayken teybi kapatın ve bir daha deneyin. Bende de aynı sorun vardı iyice dinleyince teybin cd aradığını ve bu sırada bu sesi çıkarttığını fark ettim. Eğer radyo dinlerken teybi kapatırsam ses gelmiyor. CD dinlerken kapatırsam geliyor. Ben bunu focus 2 2008 col. aracımda denedim. Sizinki titanyum havalandırma motorları otomatik. Pardon. Evde sony kulaklık var onunla dinleyince sesi daha iyi algıladım. Sanırım bu sesin benim yukarıda söylediklerimle bir alakası yok. Siz yine de bir deneyin. Bilgilendirme için teşekkür ederim İbrahim Bey. Dediğiniz gibi yaptım ancak sorun zannedersem klimanın ısı sensörü fanında. Yorum bağlantısı
Eren Saraç 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Bilgilendirme için teşekkür ederim İbrahim Bey. Dediğiniz gibi yaptım ancak sorun zannedersem klimanın ısı sensörü fanında. Merhaba hocam benimde 2009 focus tdci aracım var.Aynı ses bende de oluyor hatta geçen konusunu açmıştım.Ses sanırım normal yani ben sorun etmiyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Arkadaşlar 1 haftadır kontak değmeyen aracıma bu gün bindim. Kontağı çevirdim ki... drrrrrt ses geldi. Noluyor dedim teybi radyoya aldım. kontağı kapattım tekrardan açtım. Drrrrrrt haydaaaaaaa. yani aranıza tekrardan katılmış bulunuyorum. Yeni konu açmayayım buradan devam edeyim. Arkadaşlar 2008 focus2 col aracım var soğuk havalarda kontağı ilk açtığımda orta konsoldan drrrrrrt diye bir ses geliyor. Bu nedir? çözümü ne olabilir? Not: Ses teypden gelmiyor. Kesinlikle eminim. Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 motor çalıştı mı Abi şeytan kulağına kurşun. -6 gösteriyordu. Motor tek marşta 3sn den az zamanda aldı. Söylemesi ayıp aracıma iyi bakarım. Bakımlarını orjinal malzemeler kullanarak zamanında yaptırırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 drrt sesi gelirken devir saati ibresi titriyor mu bakın Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 drrt sesi gelirken devir saati ibresi titriyor mu bakın Kontağı açınca mı? Çalıştırınca mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts