İçeriğe Yönlendir

Kaporta Ustası

Serkan Talan

Recommended Posts

Serkan Talan

Arkadaşlar merhaba aracımdaki çizikler ve bagaj kapağındaki göçük için iyi bir usta arıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur.

Birde aracı yaptırıp mi satisa vereyim yoksa yaptırmadan mi? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin

Yaptırmadan satmaya çalış, çünkü arabadan anlayan bir adam kaporta hasarına o kadar takılmaz hatta büyük bir kazası olmadığını anladığı için içi rahat eder. Eğer boyatırsan kazanın ne olduğu belli olmayacağı için satın alacak kişinin içine şüphe doğar.

Yorum bağlantısı
Serkan Talan

Rötüş ile satış kararırın ilgisi nedir?

valla çağlar bey kararsız kaldım yaptır sat diyebde var yaptırmadan sat diyenlerde var 2004 fiesta var dizel 153 bin km de satmak istiyorum ama çizikler ve göçükler var kendi yaptığım kazalar büyük kazası yok sadece 2005 de bir hasar kaydı gözüküyor çamurluk ve kapı değişmiş onun dışında tüm bakımları zamanında yapıldı motoru on numara 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Satmaya niyetiniz varsa masrafını düşüp yaptırmadan alıcıya o şekilde verin ki satışı daha kolay olur(alan adam kazalı mı şüphesi ile yaklaşmaz).

Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin

1000-2000 lira ucuz satacaksınız çözüm budur. Bu indirimin sebebini de kaporta masrafı olarak sunacaksınız. Boyatıp satmak hatayı kapatmak anlamına gelir kuşku yaratır.

Göçüğü yaptırın. Araba satılır mı çizildi diye. Anlamadım ben yine :)

Zaten arabayı satmaya karar vermiş, boyatıp mı satayım boyamadan mı satayım diyor :) 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Boya piyasada alerji yapar. Göcük çizik daha makbul satarken

Adem evladı güneş yanıklı arabayı orcinal boyalı diye memnuniyet ile alıyor, değişik yav buralar.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...