İçeriğe Yönlendir

Bagaj Pandizot Ipi Nerde Bulunur?

Kemal Bozdoğan

Recommended Posts

Kemal Bozdoğan

2008 fiesta aracımin bagaj pandizot ipi koptu. Parcacilarda bulamadim internette de bulamadım bu ipi nerden temin edebiliriz bilgisi gorgusu olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

2008 fiesta aracımin bagaj pandizot ipi koptu. Parcacilarda bulamadim internette de bulamadım bu ipi nerden temin edebiliriz bilgisi gorgusu olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

o ipi çıkmacılar da bulabilirsiniz oda kırık bir pandizot olacak ki öyle, benim 2005 fiestamın da kopmuştu,ben siyah ayakkabı bağcığı ile çözüm buldum. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

benim focustada bağaj kapağında bulunan ipi astığımız kısım kırık. bende onu arıyorum

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

benim focustada bağaj kapağında bulunan ipi astığımız kısım kırık. bende onu arıyorum

Girişe uyacak bir vida işi çözer

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Pandizot bağlantı parçaları malesef bulunmuyor. Uydurma yöntemlerle çözeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Volkan Metli

müzik sistemi montajıyla uğraşan dükkanlara uğra onlarda vardır. en olmadı ayakkabı bağcığı 50kr.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan

sadece ip ise, gayette ayakkabı bağcığı bağlanabiir oraya.

Sadece ip deil uc kısmındaki plastikler de lazim

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Sadece ip deil uc kısmındaki plastikler de lazim

serkan abinin tavsiyesiyle beraber iş görür belki.

Yorum bağlantısı

eşortmanların ipleri güzel çözüm oluyor.mk2 mondeoda plastikti ve zamanla çürüyüp koptu,bende aynı boyutta o iplerden kullandım daha sağlıklı olmuştu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...