Ozlem Kaya 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Selam Herkese, Hemen hemen çoğumuzun AVM'lerden bildiği Tchibo mağazasını çok severim, küçük şirin atmosferiyle, pratik ürünleriyle, cezbeder beni. Tchibo'yu merak ettim vikipedi'den okudum sizlerle de kısaca paylaşmak istiyorum; "1949 yılında Max Herz ve Carl Tchillinghiryan(Çilingiryan) tarafından Hamburg'da kuruldu. İkili iş hayatına öncelikle posta ile kahve satışı yaparak başladı. Tchibo, Starbucks ile birlikte dünyanın en büyük kahve üreticilerinden biridir. Günümüzdeki pazarlama ve satış çalışmalarında ana hatlarını hemen her hafta farklı bir ürün grubuyla devam ettirmekle beraber kahve satışı markanın en önemli ürün grubudur. Firmanın Almanya sloganı " Her hafta yeni bir dünya" şeklindedir. Tchibo faaliyetlerini 1.000'in üzerindeki mağaza sayısıyla devam ettirmektedir. Ana merkezi halen Hamburg'dadır." Arabamı değiştirince, fırça, çekçek, buz kazıyıcı vs hepsini de vermiştim, yeni alırım diye, sonra bugün kar yağdı ve hemen koştura koştura ihtiyaçlarımı almaya gittim ve Tchibo'dan 3ü bir arada aşağıdaki ürünü buldum, çok sevdim hemen aldım. -Buz Kazıyıcı - Çekçek (Firca) -Silgeç Aşağıda görsellerde de görebilirsiniz, elle tutma yeri yumuşak maddeden yapılmış, fırça kafası tuşa basınca oynuyor istediğiniz yöne. Fırça boyunu da yine uzatabiliyorsunuz istediğiniz gibi. 9 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Güle güle kullan Özlem Hanım Buz kazıyıcıları kullanmayı cok önermiyorum camı çizme riski var. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 16 Aralık 2016 Yazar Paylaş 16 Aralık 2016 Ba yıl dım. [emoji7] Güle güle kullan. Tesekkurler:) Kaskayla bunu takas teklif ediyorum Güle güle kullan Özlem Hanım Buz kazıyıcıları kullanmayı cok önermiyorum camı çizme riski var. Tesekkurler Ekrem Bey, plastik cami yemez diye savunuyor bir kisim, bir kisim zarar verir diyor kararsizim acikcasi ama sabah ise gec kalmamak icin buz cozucuyu bekleyemiyorum Buz cozucu sprey denedim hem de Sonax, hic sevmedim, cami yagli yagli yapti, acik mavi renkli olan sivisi, o yuzden Ozlem yine geleneksel yontem kazi diyerek devam Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Buz için önerim, en ucuz limon kolanyası fısfısli olsun alın cama sıkın anında eritir banada dua edersiniz 4 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 16 Aralık 2016 Yazar Paylaş 16 Aralık 2016 Buz için önerim, en ucuz limon kolanyası fısfısli olsun alın cama sıkın anında eritir banada dua edersiniz Mantikli Alkol olunca cozer, deneyeyim Sileceklerime zarar verir mi peki Hayrettin Bey ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Mersinde pek ihtiyaç olmuyor Güzel ürünmüş, Tchibo'nun Brazil filtre kahvesini çektirip alıyorum o da ayrı güzel 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 (düzenlendi) Yillardır kullanıyorum sıkıntı yok çevremde bununla iş görür oldu zaten silecekleri her kış başı degiştiriyorum bozulmasa bile özlem hanım, çünkü silecek lastiklerinin üzerine grafit tozu kaplanır. O sebeble silecek lastiklerinin bezle yada el ile silinmez ki uzun ömürlü olsun. 16 Aralık 2016 tarihinde Hayrettin Gücin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Ozlem hanim bu kadar Alman hayranligi fazla. Gittin geldin senden birsey aliyorlar mi yok, siparis geciyolar mi yok Tchibo ile ilgili birkac sey okumustum belki onyargiliyim ama ordan bisey almam. Plent marka neyimize yetmiyor (Mensei Nevsehir ) Yillardır kullanıyorum sıkıntı yok çevremde bununla iş görür oldu zaten silecekleri her kış başı degiştiriyorum bozulmasa bile özlem hanım, çünkü silecek lastiklerinin üzerine grafit tozu kaplanır. O sebeble silecek lastiklerinin bezle yada el ile silinmez ki uzun ömürlü olsun.Hadi ya. Bende her yikamadan sonra islak mendille siliyorum camur vs gitsin cami cizmesin diye. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Yillardır kullanıyorum sıkıntı yok çevremde bununla iş görür oldu zaten silecekleri her kış başı degiştiriyorum bozulmasa bile özlem hanım, çünkü silecek lastiklerinin üzerine grafit tozu kaplanır. O sebeble silecek lastiklerinin bezle yada el ile silinmez ki uzun ömürlü olsun. eee, biz yıllardır yanlış mı yapıyormuşuz şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 eee, biz yıllardır yanlış mı yapıyormuşuz şimdi? Ben yapmadim hic [emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Özlem kardeşim senin şu halkada ön cam ısıtıcı yokmu aaaaaa çok ayıp cık sevmedim iyimiş Ne iyimi arkadaş zengin adamın hali başka tabi 10 TL neyine yetmi 2 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Özlem kardeşim senin şu halkada ön cam ısıtıcı yokmu aaaaaa çok ayıp cık sevmedim Var Okan Abi ama bekleyemiyorum [emoji23][emoji23] Ne varsa geleneksel yontemlerde var[emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Ne iyimi arkadaş zengin adamın hali başka tabi 10 TL neyine yetmi abi benim ihtiyacım yok zaten ön cam ısıtması olan bir aracım var çok sükür Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 44,99TL.Audiye binince boyle oluyor demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Audiye binince boyle oluyor demek ki. 3 ayri alete 10-15 versen, zaten 40-45 ediyor [emoji51] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 (düzenlendi) 3 ayri alete 10-15 versen, zaten 40-45 ediyor [emoji51]Kis seti var bugu cozucu vs onlar tas catlasin 20 lira.Hic baktiniz mi ilk yardim cantasinda ne var? 17 Aralık 2016 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Var Okan Abi ama bekleyemiyorum [emoji23][emoji23] Ne varsa geleneksel yontemlerde var[emoji1] Sabırsız seni.Teknoleji candır huhaaaaaaaaaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Kis seti var bugu cozucu vs onlar tas catlasin 20 lira. Bugu cozucu ne ya Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 abi benim ihtiyacım yok zaten ön cam ısıtması olan bir aracım var çok sükür 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Sabırsız seni.Teknoleji candır huhaaaaaaaaaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23] +1.6 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Bugu cozucu ne ya İyi soru . Yanlış yazdı sanırsam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts