İçeriğe Yönlendir

Tchibo - 3Ü Bir Arada

Ozlem Kaya

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Ford kış hediye paketinde eldivenli buz kazıyıcı vermişti.. Gerçi ankara da lazım oldu da bagajı açamadık yapışmıştı lastik :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Ford kış hediye paketinde eldivenli buz kazıyıcı vermişti.. Gerçi ankara da lazım oldu da bagajı açamadık yapışmıştı lastik :)

Kışın bu yapışmaları önlemek içinde kapı, bagaj lastiklerine bir miktar vazelin sürüyorum yada torpido parlatıcı süt yada silikon kalıp ayırıcı sprey sıkıyorum, öneririm.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

buz kazıyıcı mı  :D  audinin camı kazınır mı abla ? İzmirde yağmur bile yok son zamanlarda , yağmur kaydırıcı bile kullanmıyoruz  :p

Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

buz kazıyıcı mı :D audinin camı kazınır mı abla ? İzmirde yağmur bile yok son zamanlarda , yağmur kaydırıcı bile kullanmıyoruz :p

Ufaklik hergun ise gec kalinca gozun gormuyor birsey :) Bir an once o buzdan kurtulup gitmek istiyorsun [emoji23]

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Ufaklik hergun ise gec kalinca gozun gormuyor birsey :) Bir an once o buzdan kurtulup gitmek istiyorsun [emoji23]

O camın çizilmemesi > 5dk işe geç kalmak
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

O camın çizilmemesi > 5dk işe geç kalmak

Camin cok ciddi derecede cizildigine inanmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Camin cok ciddi derecede cizildigine inanmiyorum.

Bencede çizilmez abla.Kış aylarında özellikle arabayı yıkayamadığımızdan sileceklere basıp temizliyoruz camı.Çizik vs olmadı.Kılcal olur en fazla bence 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Ben de diyorum Özlem Hanim diger konuda, buz kazima konusunda neden bu kadar israrci. Hic demiyor ki f/p ürünü yeni kaziyici aldim diye...  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Ben de diyorum Özlem Hanim diger konuda, buz kazima konusunda neden bu kadar israrci. Hic demiyor ki f/p ürünü yeni kaziyici aldim diye... :biggrin:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Hay Allah acik verdik [emoji23] Ama birisi anlasin diye bekliyordum ben de Eren Bey [emoji39] Aldigim urunle "forever kazima" [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...