İçeriğe Yönlendir

Opel Astra J <> Mercedes C200

Muharrem Ersin Başaran

Recommended Posts

Fazla donanım , fazla arıza. Bir de lüks sınıf bir araçsa bir kaç kat fazla masraf. Havalı süspansiyon arıza yapsa, nasıl yapılacak.

Bursa'da cozerler amortisor isini:))

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Düz vites Mercedes kitlesine pek hitap etmiyor amg olmazsa . Tabi bu demek değil ki o araba çöp.

Düz vites 203 kasa bulmak zordur. Onlarda genellikle boş paket clasic oluyor.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bursa'da cozerler amortisor isini:))

Saygilarimla.

302 leri 403 yapıyorlardı değil mi? Öyle güzel işçilik çekiyorlar.  :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

O kasa Mercedes de mekanik bi arıza çok olmaz da elektronik modül yani gem modülü sıkıntı. Çünkü konumu itibariyle oksitlenme sıkıntı çok. Forumda bile örnek vsr

Benzer risk bahsi geçen Opel de de var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben de yapılmıyor biliyordum. Peki araç modeli eski diye kasko ücreti fazla çıkar mı?

Hatta 2004 c max kasko ne kadar tutar?

Araç eskidikçe az bişey pahalanır ama genel prensip araç marka modeline göre hesaplamadır.. Aracın hasar oranı ne kadar düşükse, kaskosu da o kadar düşüktür.. 

2004 cmax kaskosu ne kadar tutara cevap vermem mümkün değil... Gerçek bilgileri ile çalışma yapılmalı Fatih Bey.. 

Allianz dan kaskom varsa bunun yanında epey bir hasarsızlığım da var ise mevcut yeni arabamı satıp 15 yaş üstü araba alırsam Allianz kaskomu aynı şartlarla yeniliyor mu?

Özel izinle yeniler abi..

Peki 1974 vosvos var diyelim çiçek gibi yapılmış. Antika statülü kasko var mı? (prim tabi ona göre)

bizde yok hocam. yapan var mı bilmiyorum... 

Yorum bağlantısı

o kasa mercedesi manuel olanını açıkçası 20 bine dahi almam.  otomatik olsa piyasa fiyatına bakılır lakin yeni astra verilip o kasa mercedes alınırmı alınmazmı kısmı  zevk meselesi tabiki :)    lakin arabadan anlayan biri olması ufak tefek söküp takmaya yatkın olması kendi faydasına olur derim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Evet. Bu da benim eski araba zaten 1 sene önce sattım. yakıt olarak performans olarak konfor olarak ben sıfır arabalarda o tadı alamıyorum. Hatta bunu satıp aldığım 2007 dizel Ghia focusu tat vermedi diye takasa verip 2005 aldım. Biraz daha güçlü olması bonus oldu o ayrı :p

Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

Bu durumda Mercedes maceramız başlamadan bitti.Anlaşılan o.Hepinize çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...