Burak Ekici 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Arkadaşlar yan kapıyı ön çamurluktan başlayarak çizmiş şerefsizin biri arka çamurluğa kadar iki tarafada kapı kolu altından şerit uygulaması yapılırsa kurtarılır ama bu konuda hiç bir çalışma bulamadım varmı böyle bir çalışma gören veya bilgisi olan Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 hocam foto atarsanız yardımcı olurlar Yorum bağlantısı
Burak Ekici 19 Aralık 2016 Yazar Paylaş 19 Aralık 2016 Resimlerde bunlar arkadaslar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Merhaba vernik çizi gibi görünüyor pasta cilayla gitme olasılı yüksek . Tırnak takılması varmı çiziklerde derinlik çokmu? Ve yapanın taaaa ugandaya kadar yolu var . Yorum bağlantısı
Burak Ekici 19 Aralık 2016 Yazar Paylaş 19 Aralık 2016 Abi ne Tırnağı parmak giriyor çizen şerefsiz bıçakla çizmiş sac a kadar inmiş boyacıya götürdüm komple kapı kolundan aşağı boyamamız lazım dedi. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Allah belasını versin bu mal düşmanlarının,geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Burak Ekici 19 Aralık 2016 Yazar Paylaş 19 Aralık 2016 boyacı mahareti ile Abi Valla varsa bildiğin bir yer o şekilde yapacak hemen uçarım kime götürdüysem bel altı boyanacak başka çözümü yok dedi cizikler sac a kadar inmiş dedi Allah belasını versin bu mal düşmanlarının,geçmiş olsun Eyvallah saolasın kardeşim ya yapanı görsen bir türlü görmesen bir türlü insan katil olur kan beynime sıçradı görünce Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249722-istanbul-maslak-kaporta/ http://degisimoto.net/ daha facia çiziğin fotoları da olacaktı ancak bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mete Yaban 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Benim eski Mondeo aracimada baştan sona kadar derin çizmişler di.ama ne içimdeki kini kusmustum kendileri kazanmadığı için bizim için önemli olan değerini bilemezler üstelik aracınızda yeni inanın ben üzüldüm geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Resimlerde bunlar arkadaslar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Öncelikle geçmiş olsun. Çok gözünüze batmıyosa bence boyatmayın derim. Resimlerden (özellikle son yüklediniz) çok belli olmuyor. Malüm memlekette boyalı araçdan ( bu temizlik için bile olsa ) kaçıyolar, satarken problem yaşayabilirsiniz. Üstü açık veya kapalı garaj şart. Saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts