Efe Özer 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Merhaba, Duzenlı olarak motor antıfırızını olcmek ıcın asagıdakı cıhazı aldım.Aracın antıfırızını olctum -37 gosterdı.Pek dogru gelmedı bana.Icme suyuyla denedım 0 gosterdı.Acaba bu cıhaz yanlıs olcuyor olabılır mı sızce?Bu cıhazın bır kalıbrasyonu yada olcerken dıkkat etmemız gereken bsy var mı? Bu cıhazları nasıl kullanmak gerekır? Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 İçme suyunu sıfır gösterdiğine göre doğrudur, bildiğim kadarıyla içinde antifrizin yoğunluğuna bağlı olarak kalkan bir şamandıra var, yanlış ölçme durumu pek sanmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Bomemetreler sıvıların kaldırma kuvvetine göre indikatör vasıtasıyla yoğunluk ölçerler bu yoğunluk derecesine bome denir. Saf suyun bome değeri 0 dır. Sonuç doğru gibi gözüküyor. Cihaz güzelmiş bu arada. 4 Yorum bağlantısı
Efe Özer 20 Aralık 2016 Yazar Paylaş 20 Aralık 2016 İçme suyunu sıfır gösterdiğine göre doğrudur, bildiğim kadarıyla içinde antifrizin yoğunluğuna bağlı olarak kalkan bir şamandıra var, yanlış ölçme durumu pek sanmıyorum. Tesekkur ederım yardımınız ıcın.Bır kac arabayıda olcup kontrol edecem bakalım ne cıkacak. Bomemetreler sıvıların kaldırma kuvvetine göre indikatör vasıtasıyla yoğunluk ölçerler bu yoğunluk derecesine bome denir. Saf suyun bome değeri 0 dır. Sonuç doğru gibi gözüküyor. Cihaz güzelmiş bu arada. tesekkur ederım. Hocam ürünü ne kadara aldınız? 50 kusur lıraya aldım ıstersenız lınkını verebılırım. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Normal suda sıfır olarak ölçüm yapması doğru gibi geldi bana. Başka bir cihaz ile ölçtürün aynı çıkarsa sıkıntı yok demektir, ürünü hangi siteden aldınız link paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 dogru ölcüm gibi. bu alette püf noktasi, icinin sivi ile tam doldurulmasi. hava boslugu olunca ölcüm yanlis olur. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Bomemetreler sıvıların kaldırma kuvvetine göre indikatör vasıtasıyla yoğunluk ölçerler bu yoğunluk derecesine bome denir. Saf suyun bome değeri 0 dır. Sonuç doğru gibi gözüküyor. Cihaz güzelmiş bu arada. Aynen cihazı ben de sevdim. Tesekkur ederım yardımınız ıcın.Bır kac arabayıda olcup kontrol edecem bakalım ne cıkacak. tesekkur ederım. 50 kusur lıraya aldım ıstersenız lınkını verebılırım. Efe Bey link alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Uygun fiyatlı ürünler var. http://www.hepsiburada.com/schwer-antifiriz-olcme-cihazi-elips-blisterli-8572-p-OTCTN8572?magaza=TveT Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Uygun fiyatlı ürünler var. http://www.hepsiburada.com/schwer-antifiriz-olcme-cihazi-elips-blisterli-8572-p-OTCTN8572?magaza=TveT Tansiyon aleti gibiymiş, deneyen var mı acaba? Yorum bağlantısı
Efe Özer 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 Uygun fiyatlı ürünler var. http://www.hepsiburada.com/schwer-antifiriz-olcme-cihazi-elips-blisterli-8572-p-OTCTN8572?magaza=TveT 1 kısı yorum yazmıs oda hep -5 gosterıyo demıs.Yorumu gorunce daha ıyı bsy alayım dıye dusundum. Aldıgım urunun lınkı, http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/gedore-614-antifiriz-olcer-madein-germani-hydro-temp-253534792 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Tansiyon aleti gibiymiş, deneyen var mı acaba? Amatör kullanıcılar için gayet yeterlidir bence. Çalışma prensibi hepsinde aynı. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 (düzenlendi) Tansiyon aleti gibiymiş, deneyen var mı acaba? Ersen Beyin linkte göstermiş ürünü 3 kıştır kullanıyorum. Lpgli aracımda çok az da olsa belli aralıklarla kontrol ettiğimde suda eksiltme meydana geliyor. Kışın Antifirizle takviye yapıyorum.Yazın da saf su ile takviye ediyorum. Yaptığım ölçümlerle şu ana kadar bir problem yaşamadım. 21 Aralık 2016 tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Tansiyon aleti gibiymiş, deneyen var mı acaba? Ben kullanıyorum, sorunsuz ölçüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 En iyisi gidip benzinliklerde ölçtürmek boştan yere 50lira vermeye gerek Yok [emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts