Akif Yılmaz 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Fiestamda bu ışık vardı ve hava 4 derece altına düştüğünde yanıyordu. Sync II ekranımda dışarının sıcaklığını -2 olmasına karşın donma ikaz ışığım yanmadı. Aracım 2016 makyajlı C-max. Dün akşam merak edip gösterge tablosunda ışık testi yaptım. Buzlanma ışığı haricinde bütün ışıklar yanıyor. Sizce makyajlı versiyonda bu ışığı kaldırdılar mı yoksa daha büyük bir sorun mu var? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Kadranda şansa o led bozulmuş olabilir. Sarı ve kırmızı, ikisi de mi yanmıyor? 1 Yorum bağlantısı
Akif Yılmaz 20 Aralık 2016 Yazar Paylaş 20 Aralık 2016 Maalesef ikisi de yanmıyor. Oysa ki araçta sıcaklıkla ilgili her şey düzgün çalışıyor, ısıtma bujisi soğukta devreye giriyor, PTC ısıtıcı çalışıyor. Görünen bir problem yok. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Buzlanma ışığı olmayabilir. Yol bilgisayarı sizi yazlı olarak uyarıyor olabilir. Sıcaklık ekranındaki derece yanıp sönüyor olabilir. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Aracınızın kitapçığını kontrol edin uyarı ve işaretlerinde var mı görürsünüz. Not; Servise sakın sormayın onlarda bunda yok derler tecrübe ile sabittir. Malum bizim araçların silecekleri servis konumuna alınmadan yukarı kaldırılmıyor, onun için 7/24 yardım numarasını aramıştım beni bir servis ile görüştürdüler bana verilen cevap. ( C max'larda silecekler yukarı kaldıramazsınız ) kitapçığı alıp eve çıktım baktım varmış. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Aracınızın kitapçığını kontrol edin uyarı ve işaretlerinde var mı görürsünüz. Not; Servise sakın sormayın onlarda bunda yok derler tecrübe ile sabittir. Malum bizim araçların silecekleri servis konumuna alınmadan yukarı kaldırılmıyor, onun için 7/24 yardım numarasını aramıştım beni bir servis ile görüştürdüler bana verilen cevap. ( C max'larda silecekler yukarı kaldıramazsınız ) kitapçığı alıp eve çıktım baktım varmış. Ney? :shok: silecekleri kaldıramazsınız mı dediler? Servisten? Güleyim mi? Yok yok ağlamak lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Ney? :shok: silecekleri kaldıramazsınız mı dediler? Servisten? Güleyim mi? Yok yok ağlamak lazım. Neden şaşırdın abi. Normal birşey. Sedici nin trigerine kayış demişti servis. Zincir çıktı şansıma. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Ney? :shok: silecekleri kaldıramazsınız mı dediler? Servisten? Güleyim mi? Yok yok ağlamak lazım. Önder Abi gerçekten öyle 444 36 73 hattından bir servis ile tele konferans yaptılar. Bu ara yazalım kitapçığı okuyacak zamanı olmayanlar olabilir kontak kapatır kapatmaz silecek kolunu aşağı yönde 1 saniye basılı tutulursa silecekler servis konumuna geliyor 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Büyük ihtimalle o işaretin aydınlatma ledi bozulmuştur.Aracınızda +4 derecenin altında kar işareti çıkması lazım.Servise gittiğinizde gösterin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Neden şaşırdın abi. Normal birşey. Sedici nin trigerine kayış demişti servis. Zincir çıktı şansıma. İyi de konumuz araba. Sediciyi şeysini arada kaynatmaya çalışmayalım. Ondan anlayan adam bulmak zaten tuhaf olurdu. Önder Abi gerçekten öyle 444 36 73 hattından bir servis ile tele konferans yaptılar. Bu ara yazalım kitapçığı okuyacak zamanı olmayanlar olabilir kontak kapatır kapatmaz silecek kolunu aşağı yönde 1 saniye basılı tutulursa silecekler servis konumuna geliyor Benimki de öyle. Kontak kapandığında silecek kolunu bir kez aşağı bas bırak, silecekler orta noktaya kadar çalışıp duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 İyi de konumuz araba. Sediciyi şeysini arada kaynatmaya çalışmayalım. Ondan anlayan adam bulmak zaten tuhaf olurdu. Benimki de öyle. Kontak kapandığında silecek kolunu bir kez aşağı bas bırak, silecekler orta noktaya kadar çalışıp duruyor. Ce-Beş gibi.. Haklısın. Yorum bağlantısı
Murat Demir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Fiestamda bu ışık vardı ve hava 4 derece altına düştüğünde yanıyordu. Sync II ekranımda dışarının sıcaklığını -2 olmasına karşın donma ikaz ışığım yanmadı. Aracım 2016 makyajlı C-max. Dün akşam merak edip gösterge tablosunda ışık testi yaptım. Buzlanma ışığı haricinde bütün ışıklar yanıyor. Sizce makyajlı versiyonda bu ışığı kaldırdılar mı yoksa daha büyük bir sorun mu var? Işık testi nasıl oluyor? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 (düzenlendi) Işık testi nasıl oluyor?Gauge (test menüsü) menüye girmek için direksiyon üzerindeki sol taraftaki OK tuşuna basılı tutarak aracı çalıştırın. Ekranda "TEST " yazısı çıkana kadar basılı tutun. Aşağı yukarı oklarla test menüsü içinde dolaşabilirsiniz. Aracı stop edince kapanır.Edit: Murat bey bu anlatım focus 3 ve C max ta geçerli. Aracınız fiestaymis.sonradan gördüm.sizde farklı olabilir. 21 Aralık 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Demir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Gauge (test menüsü) menüye girmek için direksiyon üzerindeki sol taraftaki OK tuşuna basılı tutarak aracı çalıştırın. Ekranda "TEST " yazısı çıkana kadar basılı tutun. Aşağı yukarı oklarla test menüsü içinde dolaşabilirsiniz. Aracı stop edince kapanır. Edit: Murat bey bu anlatım focus 3 ve C max ta geçerli. Aracınız fiestaymis.sonradan gördüm.sizde farklı olabilir. Teşekkür ederim.Bi denerim belki olur. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Gauge (test menüsü) menüye girmek için direksiyon üzerindeki sol taraftaki OK tuşuna basılı tutarak aracı çalıştırın. Ekranda "TEST " yazısı çıkana kadar basılı tutun. Aşağı yukarı oklarla test menüsü içinde dolaşabilirsiniz. Aracı stop edince kapanır. Edit: Murat bey bu anlatım focus 3 ve C max ta geçerli. Aracınız fiestaymis.sonradan gördüm.sizde farklı olabilir. İnan Bey aracı çalıştırmaya gerek yok. Ayağınızı debriyaja basmadan kontağı açarak test menüsüne girebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 İnan Bey aracı çalıştırmaya gerek yok. Ayağınızı debriyaja basmadan kontağı açarak test menüsüne girebilirsiniz.Hocam kendi mesajimdan sonra araca inince denedim. Söylediğiniz şekilde yarım kontakta da test menüsüne girdi. Tam buraya yaZacaktim ki siz benden önce yazmışsınız... 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Hocam kendi mesajimdan sonra araca inince denedim. Söylediğiniz şekilde yarım kontakta da test menüsüne girdi. Tam buraya yaZacaktim ki siz benden önce yazmışsınız... Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 arkadaşlar aracım 2014 focus style plus araç 29/9/2014 tarihinde trafiğe çıkmış ve 28/2/2015 tarihinde aldım.malum bulunduğum yer kışın çok soğuk yukarıda yazmışlar benimi aracın buzlanma uyarısı +4 te sarı olarak yanıyor bugün hava sıcaklığı -10 gösteriyordu hala sarı yanıyor geçen yıl aldığımda da -18 leri görmüş ve yine sarı olarak yanmıştı.hangi derecede kırmızı yanıyor bugüne kadar hiç raslamadım hep sarı. Yorum bağlantısı
Akif Yılmaz 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 (düzenlendi) C-max donma uyarısına geri dönersek: Arabanın kitapçığında bu özelliğin mevcut olduğu yazıyor, dijital ekranın sol köşesinde de dereceyi görebiliyorum. Bütün uyarı seçenekleri açık olmasına karşın donma uyarısını yazılı ve sesli bir şekilde vermiyor. Yani bu özellik benim arabada komple yok. Serviste gittiğimde soracağım. 21 Aralık 2016 tarihinde Akif Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 (düzenlendi) arkadaşlar aracım 2014 focus style plus araç 29/9/2014 tarihinde trafiğe çıkmış ve 28/2/2015 tarihinde aldım.malum bulunduğum yer kışın çok soğuk yukarıda yazmışlar benimi aracın buzlanma uyarısı +4 te sarı olarak yanıyor bugün hava sıcaklığı -10 gösteriyordu hala sarı yanıyor geçen yıl aldığımda da -18 leri görmüş ve yine sarı olarak yanmıştı.hangi derecede kırmızı yanıyor bugüne kadar hiç raslamadım hep sarı. Artık o ışık kırmızı yanmıyor..Focus3 var bendede..ilk aldığım sene eksiye dönünce ışık kırmızı yanardı güncelleme yapıldı şimdi hep sarı kalıyor..işin mantığı global olarak kadranda uyarı ışıklarının sarı arabayı durdurmamızı gerektiren uyarı ışıklarının kırmızı yanması nedeniyle olabilir.. 22 Aralık 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 arkadaşlar aracım 2014 focus style plus araç 29/9/2014 tarihinde trafiğe çıkmış ve 28/2/2015 tarihinde aldım.malum bulunduğum yer kışın çok soğuk yukarıda yazmışlar benimi aracın buzlanma uyarısı +4 te sarı olarak yanıyor bugün hava sıcaklığı -10 gösteriyordu hala sarı yanıyor geçen yıl aldığımda da -18 leri görmüş ve yine sarı olarak yanmıştı.hangi derecede kırmızı yanıyor bugüne kadar hiç raslamadım hep sarı. 4 dereceye düşünce sarı 1 dereceye düşünce kırmızı yanıyor benim araçta. 2004 cmax 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 -1 de bile sabah sarı yanıyordu geçen gün. kırmızı bende görmedim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 (düzenlendi) Anlaşılan 2016 itibarıyle komple kaldırmışlar ikazı. Güncelleme yaptıranların sadece sarı yanıyor. Güncelleme yaptirmayanlarin +4 ile 0 derece arası sarı, 0 derece nin altı ise kırmızı yanıyor. 22 Aralık 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Makyajlı kasada yok artık, maalesef çok sevdiğimiz Ford çalmış bunuda... Ford artık sürücülerin bilinçlendiğini düşünüyor, bak oraya derece koymuşum ona göre davran diyor 3 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Bende de eksiye düşünce kırmızı yanıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts