Sabri Akgül 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Mrb arkadaslar Fomoco ile ioe fomoco farki nedir? Bilen aciklarsa cok sevinirim Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 FOMOCO Ford Motor Company'nin kısaltılması demek. ioe-fomoco diye bir şey yok. sanırom fordburada.com'da bir parça gördünüz o yüzden soruyorsunuz. Bu site dışında başka bir yerde de yok böyle bir şey. Sitenin bir stok ayırma sistemi olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Oem yazacaklarına, ioe yazmış olabilirler hata ile belki... Yorum bağlantısı
Sabri Akgül 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 Arkadaslar parcaciya sey sordum. Parcanin uzerinde fomoco yazar mi dedim o da uzerinde degil ambalajinda yazar dedi dogru mu sizce Evet fordburada.com da bu Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Sabri Akgül yazdı: Arkadaslar parcaciya sey sordum. Parcanin uzerinde fomoco yazar mi dedim o da uzerinde degil ambalajinda yazar dedi dogru mu sizce Evet fordburada.com da bu Parçanın yapısı gereği değişiklik gösterebilir. Hepsinde yazmayabilir Fomoco. Hangi parça bu? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Sabri Akgül yazdı: Mazot vakvak seti arabada su anda vakvak var mi? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Sabri Akgül yazdı: Var abi Benim bildigim 1.4 tdci orjinalinde yoktu o yüzden sordum. 1.6-2.0 tdci focus ve cmaxlarda olmadigina eminim. o zaman söyle söyleyebiliriz: arabanin üzerindekinde (sonradan eklenmediyse) fomoco yaziyorsa, gelecek olan orjinalde de cok büyük ihtimalle yazmasi gerekir. Yorum bağlantısı
Sabri Akgül 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 Siteyi aradim biraz once yurtdisindan gelen fomoco ioe fomoco diye tabir ediliyor dedi 2005 fiestalarin orjinalinde var bu parca Dur bakalim parca elime gecsin ben onun orjinal olup olmadigini teyit ettiririm biryerden Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Sabri Akgül yazdı: Siteyi aradim biraz once yurtdisindan gelen fomoco ioe fomoco diye tabir ediliyor dedi 2005 fiestalarin orjinalinde var bu parca ioe fomoco yu google yazinca iki kelimenin bir arada oldugu tek site fordburada. yurt disinda falan hicbir yerde böyle bir marka yok. Sanirim onlar yurtdisindan ithal ettikleri parcalara ioe diye bir kisaltma eklemisler. Imported Original Equipment... Yorum bağlantısı
Sabri Akgül 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 Tum arkadaslara tesekkur ederim. Kendinize ve arabaniza iyi bakin:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 el pompası ve hortumu oluyor, ayrıca 1.4 tdci lerdede olur, olmaz diye bir seçenek yok çünki bu motorda elektrikli yakıt ara pompası yok, mecbur el pompası olacak... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts