Oğuzhan Akçay 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Arkadaşlar merhaba arabayı 4 önce galeriden aldım filo aracı olduğunu sonradan ögrendim 3 aya girdiğimde Arabanın Petekleri soğuk atmaya başladı hemen ustama götürdüm ve radyatöre yağ karışmış büyük ihtimal zorlanmada conta yaktığını düşündük büyük bir masraf girmemi istemiyorum dedim aracım yeni ve taksitlerii devam ediyor ne yapalım derken yağ soğutucusundan su kanalları alüminyum kaynakla pendik tarafında Sefa ustaya kapattırdım suan ki çözümden kurtuldu , aklıma takılan soruda şu . su kanallarını kapattık sıkıntı olur mu . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Değişseydiniz daha uzun ömürlü olurdu. Su kanalları tamizlendi mi? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Kapatmak sıkıntılı olabilir. Doğrusu soğutucu hortumları düz baglanmalıydı Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Konuyu çok merak ettim ama anlayamadım. Biri açıklayabilir mi ? Peteklerden soğuk atmak nedir ? yağ soğutucusundan neresi körlenmiş ? Ne yapılmak istenmiş? Bir arkadaş özet geçebilir mi ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Akçay 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Konuyu çok merak ettim ama anlayamadım. Biri açıklayabilir mi ? Peteklerden soğuk atmak nedir ? yağ soğutucusundan neresi körlenmiş ? Ne yapılmak istenmiş? Bir arkadaş özet geçebilir mi ? petekler tıkanmış yağdan kireçten onları temizlettim ve yağ soğutucusu 2 su çıkısı olanı alm kaynaklaa kapattırdım sıkıntı olur mu merak ediyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Akçay 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Kapatmak sıkıntılı olabilir. Doğrusu soğutucu hortumları düz baglanmalıydı ne gibi sıkıntı mesela ? düz bağlantı yoktu sadece kör tıpa misali gibi kapattık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Değişseydiniz daha uzun ömürlü olurdu. Su kanalları tamizlendi mi? komple değiştirdim fakat gene aynı sıkıntıyı verdi evet temizlendi kanallar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Yağ soğutucusunu iptal mi ettiniz???. Su kanalları özel kimyasal ile temizlenmedi mi? İkisi de hatalı tamirat Yorum bağlantısı
Oğuzhan Akçay 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Yağ soğutucusunu iptal mi ettiniz???. Su kanalları özel kimyasal ile temizlenmedi mi? İkisi de hatalı tamirat sadece su kanalları iptal oldu yağ değil kanallar temizlendi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi alttaki iki tane iptal oldu üsttekiler yağ pompası Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Yağ artık soğumuyor doğru mu dur yapılan işlem sonrası? Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Yağ artık soğumuyor doğru mu dur yapılan işlem sonrası?Mk6 larda yağ soğutucusu kronik sorunludur 3 k daki cillop araçta bile yağlama aniden kesilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Garantiden değişme oranı çok mudur Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Garantiden değişme oranı çok mudurGenelde 3. yılın bitiminde arıza veriyor bu nedenle piyasada revizyon yaptıran fazladır. Keşke 1.0 ecoboost gibi geri çağırma olsa. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Akçay 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 evet yağ soğutmuyor artık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Yağ soğutucusu kronik bir sıkıntı diye ben de duymadım. Konuyla ilgili bir bilgim yok. Iptal edilebilecek bir şey olsaydı ford bayıla bayıla bu masraftan kurtulurdu. Bence maliyeti nedir bilmiyorum ama ele avuca para geçerse yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Mühendis boşuna koymamıştır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Kronik olarak bir çoğu patları ben de duymadım . Değişeşn patlayan var mıdır gördük mü? gördük. Bu ufakça aluminyum bir parçadır. Radyatör görevini görür. yağ ve su kanalları ayrı tabiki. yağı soğutmaya yarıyor. parça içerden patlarsa yani su ve yağ birbiine karışırsa ilk görselde motor suyu dikakt çektiğiiçin suda köpürme çamurlaşma hemen dikkat çekiyor. sanırım konudakinde de olduğu gibi sıcak hava az gelir kaloriferden zira devirdaim çamuru daha az çevirebilir. parça değişimi arızanın tamame tamiri olmuyor. Öncelikle su kanalları bu kaıntıdan temizlenmeli zira motor yağı yağısı gereği metale tutunmak üzere tasarlanmıştır. yeni su ve özel kimyasal konarak temizlik sağlanıp sonrasında su boşaltılıp normal antifrzili su konuyor. yağı kesin değiştimek lazım . Tercihen motor yağ kanlları da benzer yöntem ile temizlenerek arıza tamamiyle tamir edilmiş oluyor. Bu parçayı iptal edersek ne oluyor? Motoru tasarlayanın taktığı bir soğutma sistemini iptal etmiş oluyoruz. Yerinde bir karar olmayacağı açık. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Kronik olarak bir çoğu patları ben de duymadım . Değişeşn patlayan var mıdır gördük mü? gördük. Bu ufakça aluminyum bir parçadır. Radyatör görevini görür. yağ ve su kanalları ayrı tabiki. yağı soğutmaya yarıyor. parça içerden patlarsa yani su ve yağ birbiine karışırsa ilk görselde motor suyu dikakt çektiğiiçin suda köpürme çamurlaşma hemen dikkat çekiyor. sanırım konudakinde de olduğu gibi sıcak hava az gelir kaloriferden zira devirdaim çamuru daha az çevirebilir. parça değişimi arızanın tamame tamiri olmuyor. Öncelikle su kanalları bu kaıntıdan temizlenmeli zira motor yağı yağısı gereği metale tutunmak üzere tasarlanmıştır. yeni su ve özel kimyasal konarak temizlik sağlanıp sonrasında su boşaltılıp normal antifrzili su konuyor. yağı kesin değiştimek lazım . Tercihen motor yağ kanlları da benzer yöntem ile temizlenerek arıza tamamiyle tamir edilmiş oluyor. Bu parçayı iptal edersek ne oluyor? Motoru tasarlayanın taktığı bir soğutma sistemini iptal etmiş oluyoruz. Yerinde bir karar olmayacağı açık. Istanbul'a yerleşecem orada fordların hiçbir kronik arızası baş göstermiyor galiba [emoji4] (rölanti sorunu, boya/vernik sorunu, aks sorunu, z rot sorunu, krank gezinti yatakları, direksiyon soyulması, subap sorunu, silecek fiskiye sorunu, direksiyon kutusu, ön disk eğilme, cvt şanzıman, sanal hararet, su hortumu patlaması, anten çatlaması vs.) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Cvt hakkındaki sorun ve tespitlerimiz hakkında yazı olacaktı forumda Yorum bağlantısı
Recommended Posts