Murat Ulaş 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Arkadaşlar merhaba Aranızda yeniyim Aracım 2010 Focus 1.6 benzinli otomatik 2 gün oldu alalı Benim sorum şu: -Araç start stoplu ama anahtar ile çalıştırmak için yer yok. Eski usul kontak takma yeri yok. Acaba orjinali mi böyle yoksa oyuna mı geldim? 2 tane anahtarım var birde kontak var. Dün araba ss ile çalışmadı hiçbirşey yapamadım. 3-5 dk sonra basınca çalıştı. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 marşı düğmeli olduğu için kontak takma yeri olamaması doğaldır? oyun derken? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Anahtarsız çalıştırma varsa ki var anladım kadarıyla . normal anahtar girişi yerinin olmaması normal . elinizdeki anahtarlar manuel kapıları açabilmaniz için bence. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 vesile ile marşa basarken fren pedalına da basın Yorum bağlantısı
Ferit Erken 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Anahtar yeri var. Normal olması gereken yere bakın. Sadece görememenizin sebebi orada kapak olmasıdır. Kapağı açınca altta kontak yeri çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ulaş 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Ferit bey kapağı açınca altında delik var ama içine anahtar girse bile dönmesi imkansız. Yani arkadaşlar ilk defa start stoplu bir arabaya biniyorum ve hiç araştırmadan aldım. Oyuna geldim" derken acaba normal marş ile de çalışıyorda sonradan iptal mi oldu acaba diye düşündüm. İnşallah orjinali böyledir de sorun etmeme gerek kalmaz. Peki start stop ile çalışmazsa ne yapıyoruz. Biraz okudumda "ss devreye girmiyor " diye yazan arkadaşlar sonrasında ne yaptılar bilmiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Çalılmazsa derken? Anahtar yerine tuş var. Fark o kadar. Basılı tutukça marş yapar. Çalışmaz ise zaten marşla ilgisi olmaayan başka sorun var demektir Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Kontak yerinde olan kapağı çıkarıp anahtarı oraya takıyorsunuz ve tekrar start düğmesine basıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ferit Erken 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Kontak yerinde olan kapağı çıkarıp anahtarı oraya takıyorsunuz ve tekrar start düğmesine basıyorsunuz.Aynen anahtarı oraya yerleştirin. Start butonuyla normal olarak çalıştırıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 birinde dügmeye basarak devreyi tamamliyorsunuz, öbüründe anahtari cevirerek tamamliyorsunuz. Bunlarin birbirinden farki yok. önemli olan immobilizeri arabanin okumasi. Siz bastiginizda calismadiysa; frene basmamis olabilirsiniz. Anahtar kontaktan (immo okuyucudan) cok uzak bir yerde oldugu icin immo okunmamis olabilir. Orjinalde nasil bilmiyorum? 2 anahtar (kapilari acmak icin) + 1 kart (immo karti muhtemelen) mi veriliyor? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 On 22.12.2016 at 21:07, Murat Ulaş yazdı: Ferit bey kapağı açınca altında delik var ama içine anahtar girse bile dönmesi imkansız. Yani arkadaşlar ilk defa start stoplu bir arabaya biniyorum ve hiç araştırmadan aldım. Oyuna geldim" derken acaba normal marş ile de çalışıyorda sonradan iptal mi oldu acaba diye düşündüm. İnşallah orjinali böyledir de sorun etmeme gerek kalmaz. Peki start stop ile çalışmazsa ne yapıyoruz. Biraz okudumda "ss devreye girmiyor " diye yazan arkadaşlar sonrasında ne yaptılar bilmiyorum Arabanın orijinali bu şekilde. Start Stop duğmeli. O eski kontak girişi de SS ile çalışmadığında çalıştırmak için koyulmuştur. Eger çalışmazsa o anahtarı o kapağa doğru değdirip deneyeceksin. Eğer yine çalışmazsa o kapağı çıkarıp anahtarı hazneye yerleştirip çalıştıracaksın Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 On 27.12.2016 at 15:18, Eren Gökmen yazdı: birinde dügmeye basarak devreyi tamamliyorsunuz, öbüründe anahtari cevirerek tamamliyorsunuz. Bunlarin birbirinden farki yok. önemli olan immobilizeri arabanin okumasi. Siz bastiginizda calismadiysa; frene basmamis olabilirsiniz. Anahtar kontaktan (immo okuyucudan) cok uzak bir yerde oldugu icin immo okunmamis olabilir. Orjinalde nasil bilmiyorum? 2 anahtar (kapilari acmak icin) + 1 kart (immo karti muhtemelen) mi veriliyor? Fren değil de debriyaj diyelim. Bir ihtimal de kumandanın pilinin azalması sonucu algılamaması. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 arkadaş aracım otomatik demiş. Fren daha doğru olur sanki Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 2 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı: arkadaş aracım otomatik demiş. Fren daha doğru olur sanki Haklısınız onu unutup kendi arabama göre düşünmüşüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts