İçeriğe Yönlendir

Türkcell İcra Takibi

Nihat Palolu

Recommended Posts

Volkan Dinçel

Adınıza açılmış sahte hat varsa derhal savcılığa suç duyurusunda bulunun..işyerinden bir arkadaşımız kimliğini kaybetti adına sahte hat açmışlar..daha kötüsü geçen haftalarda OHAL den açığa alındı..sahte hat ile ilgili olabileceğini düşünüyoruz..o iş çok çok tehlikeli..hemen gidin savcılığa hiç vakit kaybetmeyin derim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

haberleri okurken rastladım; http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/sahte-kimlikle-cep-telefonu-aldi-cezasi-5-yil-hapis-1590453/

Özeti; 

Sahte kimlikle cep telefonu aldı… Cezası 5 yıl hapis!
Şimdiye kadar birçok insan bu konuda mağdur oldu. Kimlik bilgileri dolandırıcıların eline geçen vatandaşlar, ne yapacaklarını bilemiyordu. Ancak Kayseri'de sahte kimlikle cep telefonu alan kişi hakkında örnek bir karar verildi. Başkasının kimliğini ele geçirip telefon alan dolandırıcı, 'nitelikli dolandırıcılık', 'özel belgede sahtecilik' suçlarından yargılandı ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Çok geçmiş olsun büyük sıkıntı

pazartesi bende adıma 30 kasımda bir faturalı hat çıkartıldığını öğrendin ve bir sürü arama yapılmış

ıslak imzalı dilekçe istediler yarın vodafona giderek vericem, avukattan bilgide aldım savcılığa suç duyurusunda bulunucam

hattı kullanıp paketin üstünde konuşarak 237 tl fatura çıkmış.

inşallah yasa dışı işler yamamışlardır uğraşırız sonra.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bahsettiğim icra takibinde tebligat eline ulaştıktan sonra 7 gün içinde benim öyle bir borcum yok,itiraz ediyorum diye dilekçe verirsen icra takibi duruyor ama..( 7 günü geçirdiysen işte, yandı gülüm keten helva.. O borcu ödeyip, haksız yere ödedim diye dava açıp geri almak zorunda kalırsın.. )

:fiuw:

O dilekçeyi vermek için kilitli kapıyı açıp içerdeki kaleme nasıl ulaşacağız
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

O dilekçeyi vermek için kilitli kapıyı açıp içerdeki kaleme nasıl ulaşacağız

Tanıdık avukatla gitmekte fayda var abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Çok geçmiş olsun büyük sıkıntı

pazartesi bende adıma 30 kasımda bir faturalı hat çıkartıldığını öğrendin ve bir sürü arama yapılmış

ıslak imzalı dilekçe istediler yarın vodafona giderek vericem, avukattan bilgide aldım savcılığa suç duyurusunda bulunucam

hattı kullanıp paketin üstünde konuşarak 237 tl fatura çıkmış.

inşallah yasa dışı işler yamamışlardır uğraşırız sonra.

Size de çok geçmiş olsun.

Biz de gideceğiz savcılığa yapacak bir şey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...