Murat Korkmaz 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Merhabalar, Aracıma yay taktırmayı düşünüyorum, sizce hangi markayı taktırmak daha iyidir Vogtland mı Eibach mı ? Piyasada fiyatları da birbirlerine yakın gibiler. Vogtland en yumuşak yay olarak söyleniyor kullananlar varsa araçlarında tecrübelerini aktarırlarsa memnun olurum. Aklıma takılan bir başka konuda aracı alçalttığımda konforu daha da düşer mi kesin olarak ? Çünkü kullananlar biliyordur zaten fiesta oldukça sert bir araba daha da konforu düşer mi ? Yoksa kaliteli bir yay takılacağından konforu artabilir mi ? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Bu arada herkese sevdikleriyle iyi seneler dilerim Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Konfor artma olayını unutun,araç alçadığı için esneme payı azalıyor ve konfor da azalıyor normal olarak. Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 1 Ocak 2017 Yazar Paylaş 1 Ocak 2017 Konfor artma olayını unutun,araç alçadığı için esneme payı azalıyor ve konfor da azalıyor normal olarak. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Rica ederim,ben şu an eibach kıllanıyorum 2006 dizel focusumda çok memnunum,konfor da baya iyi.Ama ilk defa basık araç kullanıcılar iseniz,konfor olarak kesinlikle düşüş hissedrsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts