Misafir 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Selam Focusçular.. hem ford ailesine hem fordclub ailesine yeni katıldım 2001 Focus Ambiente aldım geçtiğimiz günlerde Araba çok temiz Yağ yakma üfleme sesli çalışma vs hiçbir sorunu yok ama motor performansı Tekerde %55 Motorda %66 çıktı Yani ortalama %60 gb Sıkıntım şu araba duz yolda kalkışlarda falan seri güzel vs.. ama; Sattığım 2001 1.4 Clio symbol ile çıktığım rampaları aynı güçte çıkıyor Hemen bayılıyor diğer focus 1'i olan arkadaşın 5.viteste çıktığı yeri 4le zor çıkıyor Arkadaşlar soru şu: Bu arabanın performansı sadece rektefe ile mi artar. Başka bir yolu yokmu mu bunun? Bi usta subaplar falan dedi ama Yardımcı olursanız sevinirim.... Yorum bağlantısı
Emre Demir 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Forget piston, intercooler , twin turbo Komple manifolt, Chip tunning Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Emre demir hocam kavramları açar mısın Yorum bağlantısı
Erol Güven 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 %40 ı uçmuş motordan fazla bir şey beklememek lazım yolunuza devam edin bence. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Kompresyon testi yapıldı mı? Evet.. kompresyon testi dediğiniz buji kablosunun teki çekilip oraya takılan bir cihazla yapılan motor basınç testi ise %80 ve üzeri çıkıyor o testte.. Lütfen tecrübesi olan arkadaslardan bilgi alabilir miyim? Arabanın çalışması ve dusuk viteste çekişi cok güzel fakat dediğim gb rampada ve yüksek viteste 1.6 tadını alamadım.. kıyas edeceğim ir tecrübem de yok... Bir de baskı balata dan olur dediler debriyaj neredeyse pedalin ucunda kavrıyor.. acaba olabilir mi? Forget piston, intercooler , twin turbo Komple manifolt, Chip tunning i don't understand you.. biraz açar misiniz hocam? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Tecrubesi olaraktan yazmistim ama Basinc ne cikti? %80 diye bi tabir olmaz. Bar degeri verilmeli. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Güç te de basınç ta da % olarak hesaplayıp size söylenmişlerde hesap hatası yok ise.. Motor rektifiye ihtiyacı çekmekte. Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Emre demir hocam kavramları açar mısın https://hatalılink/topic/6993-16-sportrend-turbo-projesi/ http://www.dailymotion.com/video/x1owhdy_turbo-sound_auto Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Aldığım kisi Ford Servisinde staj yapıyor.. testi serviste yaptırmış rakamı hatırlamıyorum bar olarak ama ustalar bu değere göre en az %80 motor var demişler.. ben de alırken ford servisinden ustaya sorarak aldım yağ yakma üfleme yoksa motor olarak %50 ve üzeri al dedi aldık.. Dediğim gb 2001 1.4 clio'm ile çıktığım rampayı aynı hızda çıkması ve sollama yaparken yüksek viteste geç hızlanması dışında arabadan cok memnunum herşeyinden.. ama şu 1.6 performansını hissetmek istiyorum.. ne yapılabilir acaba 2.soru olarak? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Usta bazı focus 1'lerin motorunun 1.4 olduğunu söylüyor acaba öyle birşey var mı? Arabanın Performansına etki eden en önemli bakım nedir acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 1.4 focus piyasada çok nadir vardır. Ama o usta kaç tane 1.4 focus gördü şüpheli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Fiesta fun motorlu gibi düşünebiliriz. Özelikle rampada vites ufaltıp gaza basılır başka yapılacak bir değişim yok Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Peki rektefe kaça mal olur ve yaptırmalı mıyım? Arabayı, en fazla 1.5-2 yıl kullanmayı düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Aracınızda hala doğru bir tespit yapıldığını düşünmüyorum. Önce başka bir ustaya gitmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 öncelikle elimizde veri yok. %60 %80 neye kime göre? hangi tabloya göre. 100 beygir üstünden 60 beygir çıkmışsa zaten satı nalırken motoru bitik almışsınız demektir. 12 olması gereken kompresyon 9 çıkmışsa da zaten rektifiye şart demektir. çok hesaplı mıydı satın alma rakamınız? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 Motor gücü %66 çıktı.. ama kompresyon u bilmiyorum.. sadece computest e girdiğimiz yerdeki usta gördü arabayı.. iyi dedi.. baskı balata değişmesi gerekebilir motor o yüzden %66 çıkmıştır dedi.. biz de ford yetkili servis ustası vardı tanıdık onu aradık.. %15'e kadar rektefe yapıyoruz %66 iyi al dedi aldık.. şimdi arabanın bitek çekişinden memnun değilim o da canımı sıkıyor tabiki.. arabayı aralıkta 23.000'e aldım 1.5parca boyalı sol arka çamurluk ve kapının altı.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 On 31.12.2016 at 23:52, Sani Gerşon yazdı: Kompresyon testi yapıldı mı? Bugün arabayı sanayiye bıraktım.. neyi var neyi yok bileyim diye.. yapılan işlemleri yazıyorum ilk defa ford özel servisine gittim reno dan sonra biraz pahalı gibi geldi acaba normal mi yapılan işlemler ve fiyatlarını yazıyorum.. 1- Z rot ön 2 adet - 60TL 2- Altarnatör kayışı - 60TL 3- Altarnatör kayışı gergi bilyası 40TL 4- Altarnatör kayışı sargı bilyası 40TL 5- Aks İÇİ Torna ile doldurma - 100TL 6- Ön Aks bilyası 50TL 7- işçilik 100TL TOPLAM 450TL Bugün arabayı aldığım kişiyi de aradım. kompresyon testinde 12 bar çıkmış araba.. 8 ay kullandıktan sonra bana satmış.. motor kısımına hala dokunmadık.. biraz benzinde kullanmayı düşünüyorum. bakalım ne olacak çekişi aratacak mı aracın.... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: zrot 30 tl. rönoda kaç tl? .renoda daha az ödediğimi biliyorum.. hatta biraz önce internette baktım focus için Z rot un çiftini 41.30TL ye buldum.. kayış mesela 20TL idi reno da bilya da 20TL idi.. dediğim gibi ben 1.5 aydır focus a biniyorum tam da bilmiyorum herşeyini ama ustaya gittiğimde neredeyse 2 kat gb tutacak sanki herşey... Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 zrot 30 tl. rönoda kaç tl?Oem değildir fiyatı daha yüksektir. .renoda daha az ödediğimi biliyorum.. hatta biraz önce internette baktım focus için Z rot un çiftini 41.30TL ye buldum.. kayış mesela 20TL idi reno da bilya da 20TL idi.. dediğim gibi ben 1.5 aydır focus a biniyorum tam da bilmiyorum herşeyini ama ustaya gittiğimde neredeyse 2 kat gb tutacak sanki herşey...Bakım ve yürütme maliyeti açısından en ideal markalar tartidmasi Fiat ve Renaultdur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Kompresyon iyi çıkmış. Bir de carbonclean iyi olur derim. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 Benzinli arabadan dizel performansi beklemek hata olur sahsen duz yolda hizini almasi her yonden dizelden iyi fakat rampaya 4-5 bin devir altinda girersen bogulur araba bos bile olsa 5. Viteste rampada tork bekleme. Sahsen duz yolda memnunum hatta 2.0 dizel arabalara kafa tutabilirim bir yere kadar ama rampada dizele saygi duyarim :)) Yorum bağlantısı
Recommended Posts