Tuna İşgören 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Aklımda öyle kalmış. 330 civarıydı sanırım mondeoda. 1.2 tsi motorlar nası? Tsi atmosferiğe göre farklı tabii , 175nm/ 1400dd-4000dd Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 İspanya'dayim, hybrid vereyim abime Hayirli olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 İspanya'dayim, hybrid vereyim abime Hayirli olsun Benim siparişim hazırmış öyle bilgi geldi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Benim siparişim hazırmış öyle bilgi geldiHavalimaninda buluşalım, gumrukten evvel teslim etmem lazım. Ulke vergisi vs, sana ait [emoji14] Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Bagaj derinliği haricinde çok beğendiğim bir modeldir. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Ocak 2017 Paylaş 3 Ocak 2017 kazasız belasız kullanmak nasib olsun inşallah... Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Ocak 2017 Paylaş 3 Ocak 2017 Ahmet bey hayırlı olsun,güle güle kullanın. Şöyle sorayım. Şimdi ben köye gittim. Hafif rampa var. Bagaja attım tarladan bahçeden hasatlarımı. Arabaya aldım 5 tane yolcu. Farzedin bozuk köy yolunda bu şekilde ilerliyorum. Ciddi bir rampadan tırmanırken ileride çukur gördüm. Bu çukurdan yavaşlayıp geçmek istiyorum ki arabanın altı sürtmesin. LPG li bu motor ve yük durumu ile rampada maksimum yavaşlayıp yoluma devam edebilir miyim :) Hayalgücünüzü zorlamış olabilirim. Emrah hocam,neler neler düşünmüşsün öyle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2017 Paylaş 3 Ocak 2017 Hayırlı olsun, mutluluk getirsin. İlginç bir tesadüf olmuş. Siz mondeoyu sattıktan sonra Auris almışsınız, Ali kardeşim de satmış Auris almış. Sizin araç forumda, bakalım akıbet nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 11 Ocak 2017 Yazar Paylaş 11 Ocak 2017 On 03.01.2017 at 09:12, Mükremin Kocataşkın yazdı: Hayırlı olsun, mutluluk getirsin. İlginç bir tesadüf olmuş. Siz mondeoyu sattıktan sonra Auris almışsınız, Ali kardeşim de satmış Auris almış. Sizin araç forumda, bakalım akıbet nasıl olacak. Öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler Mondeo, auris mi aldırıyor nedir kimdeyse haber verebilir mi görmek isterim arada Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Bir saat önce, Ahmed Talha Karaarslan yazdı: Öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler Mondeo, auris mi aldırıyor nedir kimdeyse haber verebilir mi görmek isterim arada Araba bende Büyük konuşmamayım ama, ben bu auris zincirini bozarım, şimdiden söyleyeyim Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 11 Ocak 2017 Yazar Paylaş 11 Ocak 2017 ben bu oyunu bozarım -bozamadı gördüm son halini konuda özletiyor kendini mesela sabahları buz tutmuş ön camı kazımaya çalışırken 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts