Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 @Metin Mankal Metin Bey, Mesaj alanında sağ altta diğer medyaları yükle kısmı var.. orayı açıp medyayı bağlantıdan yükle diyip linki yapıştırıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Forumun bağımlılık yaptığını hissettim offline zamanında Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Hayırlı uğurlu olsun valla ne çok özlemişim. Günde en az 10 defa girip gelişme var mı diye bekledik durduk. Çok az kaldı:) Az sonra Yorum bağlantısı
Emrah Altun 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Hayırlı olsun. 8 gün forum açılamayınca içimden dedim siteyi kesin bozdular daha da yapamıyorlar Yeni arayüze alışmak zaman alacak gibi. Yılların alışkanlığını değiştirmek kolay olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Hayırlı olsun,yeni arayüz çok basit gibi geldi bana.Eskisi çok daha iyiydi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Etiketleme olayı güzel olmuş, mesajları beğenenler tapa'da sadece 3 tane ye kadar görünüyordu o düzelmiş. Daha da gelişime açık güzel bir alt yapı gibi duruyor. Hepimize hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Neredesiniz özlettiniz valla Yeni forumumuz hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Vatana millete hayırlı olsun. Bu temada beyaz fazla geldi bana, tapatalk taki gece okuma modu (koyu renk zemin) seçeneği var mıdır? 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Umarım bu büyüme , bir çöküşün başlangıcı olmaz. İstisnalar harici forumu kullanan kişilerin ortak profilinde belli başlı özellikleri var. Genel olarak saygılı ve kontrol mekanizması iyi çalışan bir forumdu , umarım öyle devam eder. Açıkçası büyümek adına , amiyane tabirle apaçiler içeri dolsun , chat tarzı yazışmalar olsun istemem. 9 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Forum, 2003ten bu yana günlük yaşantımın bir parçası oldu. Forumun gelişimine katkısı olan herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Çok yabancı olmuş. Alışmak zor olacağa benziyor. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Hayırlı olsun forum adına ama bişeyi merak ettim neden hiçbiryerde LOGO YOK ? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 klüp üyeliği neden kaldırıldı,tekrar klüp üyeliği olacakmı,eski moderatör arkadaşlarımız neden bıraktı kendi istekleri bu yöndemiydi,forum ismi değiştirilecek deniyor böyle bir çalışma varmı,ki varsa böyle birşey,biz yıllardan beri fordcluptr çatısı altında marka model ayırt etmeden herkese hertürlü yardımda bulunarak herkes tarafından takdir kazandık,isim değiştirmeye gerek varmı.gördüğüm kadarıyla şu haliyle foruma herkes yabancı kaldı ve girmek istemiyor gibime geliyor.forumda eski üyelerin(eski üyelerden kasıt forumda her gün yazan forumu ailesi gibi gören üyeler) birbirleri ile teknik konular haricinde yaptığı muhabbetlerin(geyik) yapılmasını istemiyormusunuz.bu yüzden yeni yüzlerler teknik konular üzerinden forumu devam ettirme gibi bir düşünceniz mi var.teşekkürler. ben bu forum sayesinde bir çok dost arkadaş edindim,forumun o eski sıcaklığını göremiyorum saygılar. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Bende bir garip hisediyorum .tamam daha yenilikçi ,daha moderen ama bir kardeşimin dedi gibi facebook gibi olmuş .gibi gibi belkide zamanla alışırız mı acaba falan ,filan deli sorular dönüyor huhaaaaaaaaaaaaa Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 (düzenlendi) Barış abiye katılmakla beraber bende kulüp üyeliklerimizin geri verilip verilmeyeceğini merak ediyorum,şahsen kulüp üyeliklerimizin yeni kurallar koyulduktan sonrada geri verilmesini istiyorum ve üzülerek söylüyorum forumun bu haline hiç ama hiç ısınamadım içinden girmek gelmiyor, sadece buraya bu mesajı yazmak için girdim. 11 Ocak 2017 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 @Eray Turan, @Tahir İlter, @İlkay Başaran, @Hakan Erken, @Mehmet KAYA, @Adriana Lima.. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Güncelleme sonrası ilk yazım buraya kısmetmiş. Dünden beri girip konuları okuyorum ama bi türlü yazmaya elim gitmiyordu. Her neyse, yapılan işe harcanan emeğe sonsuz saygım var, teknik olarak güzel de olmuştur. Göz göre göre alışacak elbet şüphe yok. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bu arada Facebook yorumuna malesef ki bende katılıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 benim açtığım konu neden taşındı buraya,bu başlıkla benim actığım konu farklı konular Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Şimdi, Barış Ünal yazdı: benim açtığım konu neden taşındı buraya,bu başlıkla benim actığım konu farklı konular Yeni düzenlere alış abi. Ana Yasa bile değişiyor. Düzenler değişmesin mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 14 dakika önce, Barış Ünal yazdı: klüp üyeliği neden kaldırıldı,tekrar klüp üyeliği olacakmı,eski moderatör arkadaşlarımız neden bıraktı kendi istekleri bu yöndemiydi,forum ismi değiştirilecek deniyor böyle bir çalışma varmı,ki varsa böyle birşey,biz yıllardan beri fordcluptr çatısı altında marka model ayırt etmeden herkese hertürlü yardımda bulunarak herkes tarafından takdir kazandık,isim değiştirmeye gerek varmı.gördüğüm kadarıyla şu haliyle foruma herkes yabancı kaldı ve girmek istemiyor gibime geliyor.forumda eski üyelerin(eski üyelerden kasıt forumda her gün yazan forumu ailesi gibi gören üyeler) birbirleri ile teknik konular haricinde yaptığı muhabbetlerin(geyik) yapılmasını istemiyormusunuz.bu yüzden yeni yüzlerler teknik konular üzerinden forumu devam ettirme gibi bir düşünceniz mi var.teşekkürler. ben bu forum sayesinde bir çok dost arkadaş edindim,forumun o eski sıcaklığını göremiyorum saygılar. Öncelikle konuyu birleştirdiğimi bildireyim. İkinci olarak, yönetim adına değil, şahsım adıma konuşmak gerekirse; 1- Teknik sorular illa ki yanıtlanacaktır. 2- Kendin dediğin gibi, biz herkesten takdir toplamış bir forumuz. Bunu ne ismimizle yaptık, ne içeriğimizle. Biz bunu kendimiz yaptık. Sıcaklığımız, aile yapımızla. Bu sebepledir ki, forumun adı da değişse, kulüp üyeleri olmasa da, senin benimle olan iletişimde tüm bunlar etken olacaksa zaten temelden sorun var demektir. Bu sebeple ben olsam hiç bunlara takılmam, hem teknik bilgimi paylaşmaya devam ederim, hem de yerinde ve zamanında geyiğime devam ederim. Ayrıca kişisel gözlemime dayalı olarak, forumun mesaj sayısında da, açılan konu sayısında da, online sayıda da azalma mevcut gözükmüyor. 1 dakika önce, Barış Ünal yazdı: benim açtığım konu neden taşındı buraya,bu başlıkla benim actığım konu farklı konular Bunu yönetim olarak yanıtlayabilirim Öyle gerek görüldü. Buradan hayırlı olsun mesajları verilirken şikayet mesajlarını da gördük, birleştirdik Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 6 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: @Adriana Lima.. Siz ne diyorsunuz bu duruma? oda mı burda Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 4 dakika önce, Kerem Minaz yazdı: @Eray Turan, @Tahir İlter, @İlkay Başaran, @Hakan Erken, @Mehmet KAYA, @Adriana Lima.. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Forumun yeni yapılanması hayırlı olsun. Her yeni yapılanma gibi bu yapılanmada sancılı süreçlerden geçecektir. Artılar eksiler görülüp değişimler ona göre yapılacaktır. Değişiklik iyidir. Forumun arayüzüne alışmak zor olacak. Çok detaylı olmuş. Göz yoruyor biraz. Alışacağız. Yeni yapılamada görev alan arkadaşların görevleri hayırlı olsun. Yeni göverlerinde başarılar dilerim. Eskiden görevde olup şimdi görevde olmayan arkadaşlara da emekleri için teşekkür ederim. Çalışmalarınızdan dolayı da teşekkür ederim.Sizinle çalışmaktan onur duydum. Teşekkür ederim. Saygılarımla. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Şimdi, Barış Ünal yazdı: oda mı burda Yeni üye. Zorladım geldi sağolsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts