İçeriğe Yönlendir

Focus III - Titaniuma Çevirmek ?

Tugay Kayseri

Recommended Posts

Semih Güney

19 alicam modelde karar veremiyorum

En az 17 olmalı ama 19'da yorabilir sanki,benzinli miydi araç?

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

5277c97684bad70a248c2143655ff26b.jpg45e6d1bac1653d81901bb24c51f28cda.jpg05800ec31bf7df453cb26b74f14920c2.jpg719408be235b8d7c8414a2dd1706777d.jpg749ddb10d8b6220b69ec556afecabd88.jpg

Rs yazili logolarimiz ve aracimizi 5cm yere bastik super otesi oldu

Sis farlarinida sari folyo kapladim daha tatli durdu karsidan

Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Arac 125ps 95 oldugunu nereden cikardiniz ayrica bu renk yoktu ve 6 ay beklememi soylediler beklemeyi sevmem

Ben Titanium'un en dolu paketini yeni sipariş verdim (Sunroof+Tekno Paket+Navigasyon+Bi-xenon farlar) Aralık ayında teslim dediler. Genelde tüm firmalar (ellerinde yoksa) özel siparişler için 3 ay gibi bir süre verirler. 6 ay diye kim söylediyse aşırı abartmış, bir de dediğim gibi Style modeli kendi çabanızla ne kadar doldurmaya çalışsanız da asla bir Titanium olmayacaktır. Yine de çalışmalarınız bu tür değişiklikleri seven arkadaşlar için ilham kaynağı olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Egzozlar daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum.Zevk meselesi.... :)  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Nasil farkli onerilere acigim

Yuvarlık uçlu ince 2 şer sağda, 2 şer tane de solda mesela, bu arada son fotolarda 5 lik yay olan hali mi aracın bana 5 liğe göre biraz daha fazla basıkmış gibi geldi de  :unsure2:

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Bende dusundum ama guzel model bulamadim difuzore en uygunu buydu digerleri siritiyordu

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Son resimleri cok begendim. Masallah cok guzel olmus bu gule gule kullanin.[emoji106]

Yorum bağlantısı
SAMET KARACAN

uğraştığına değmiş gerçekten çok farklı çok güzel olmuş.İyi, seyirler

Yorum bağlantısı
Celil Alpay

Maşallah hayırlı olsun. Cehaletimi mazur görün. Bu lipler ne işe yarıyor?

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Sekil olsun goruntu birde kasiste surtunce Zevk aliyorum onun icin taktim ben

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin İlkay Balamber

Maşallah baya güzel olmuş. Aynısından bendede var ve şu ön ızgarayı titanyumlardaki krom ızgaradan takmak istiyorum. firmaya sordum bu krom ızgara için 800 TL dedi. bana bayağı pahalı geldi. acaba sizin takdırdığınız orjinalmi yan sanayimi ? birde sis farların altındaki nikelaj orjinalmi ? cevaplarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Metehan Parti

Yan sanayileri mevcut orjinali ile birebir sis cerceveleri ve ön panjur toplam 400 tl

Yorum bağlantısı

Maşallah güzel olmus emeğinize saglık ama egsoz pek olmamıs gıbı ama zevk meselesi tabı allah nazardan saklasın

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri
(düzenlendi)

Eksoz baska yapamadik difizorden dolayi en uyum saglayani buydu

tarihinde Tugay Kayseri tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...