İçeriğe Yönlendir

Akü Değişiminden Sonra Airbag ve Abs Işığı

Fatih ÇEVİK

Recommended Posts

Fatih ÇEVİK

Değerli Forum üyeleri Aracım 2010 Benzin-lpg focus Aracımın aküsünü 3 hafta önce yeniledik ancak 1 hafta sonra airbag ışığı yanmaya başladı araç 10-12 km gittiğinde yanıyor bazen sönüyor yanmıyordu.Bilgisayara bağlatmaya gittiğimde bosh marka cihaz bağlanamadı diğer türk yazılım varmış otokom dediler tam ismi gelmedi  oda giremedi sonra motora girdiler 1 tane hata kodu vardı kod(kapıları kapatın hırsız var dikkat diye ) tamirciler saçma olduğunu söylediler diğer ford servisi kapandığı için ertesi gün gelmemi söylediler airbag hala yanmaya devam etti ancak ertesi gün söndü abs yanmaya başladı abs ışığıda 1 gün yanıyor 1 gün yanmıyor bugün sabah tekrar yandı tamirci aradım 1-2 gün kullan dedi masraf yapma dedi beklememi söyledi 500-600 masraf çıkar dedi bilgisi olan ne yapmam gerekir saygılar 

Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz

Selamlar

benzer durum geçen hafta benim de başıma geldi,aküyü değiştirirken aracın elektiriğini kesmiş bulundum yarım saat kadar aküsüz bekledi sonrasında airbag gaz ayarı vb birçok sey sapıttı   özel ford yetkili servisinde aracın hafızaya aldığı yazılımı geri çağırdık ve  kendine geldi,bilginiz olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK

akü sıfırdı mutlu marka akü taktılar

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Sıfır da olsa tam şarj olmamış olabiliyor eski arabamda inci aküde başıma geldi.servisine gidip bi ölçtürün derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK
3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

Takılan akü tam şarjlı mıydı?

Tam Şarj olmasını bilmiyorum 60 A

Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin

akümü araçtan söktüm 2 gün boyunca şarjda bıraktım 

bu esnada araç 2 gün aküsüz bekledi sonrasında aküyü tekrar taktım hiç bir arıza lambam yanmadı.

aracın aküsüz beklemesinin hiçbir sakıncası yok

sizin sıkıntınız arkadaşların dediği gibi yeni  takılan akünün tam şarjlı olmamasından kaynaklanabilir

ford ıds,forscan ve ya elmconfig programları ile araca bağlanıp hata kodlarını ve akü voltajın konrol edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK
17 saat önce, mehmet sezgin yazdı:

akümü araçtan söktüm 2 gün boyunca şarjda bıraktım 

bu esnada araç 2 gün aküsüz bekledi sonrasında aküyü tekrar taktım hiç bir arıza lambam yanmadı.

aracın aküsüz beklemesinin hiçbir sakıncası yok

sizin sıkıntınız arkadaşların dediği gibi yeni  takılan akünün tam şarjlı olmamasından kaynaklanabilir

ford ıds,forscan ve ya elmconfig programları ile araca bağlanıp hata kodlarını ve akü voltajın konrol edebilirsiniz.

akü değiştiğinde 10 gün birsey yoktu sonradan oldu dediğiniz gibi aracı bağlatıp baktıracağım tesekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...