Fatih ÇEVİK 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Değerli Forum üyeleri Aracım 2010 Benzin-lpg focus Aracımın aküsünü 3 hafta önce yeniledik ancak 1 hafta sonra airbag ışığı yanmaya başladı araç 10-12 km gittiğinde yanıyor bazen sönüyor yanmıyordu.Bilgisayara bağlatmaya gittiğimde bosh marka cihaz bağlanamadı diğer türk yazılım varmış otokom dediler tam ismi gelmedi oda giremedi sonra motora girdiler 1 tane hata kodu vardı kod(kapıları kapatın hırsız var dikkat diye ) tamirciler saçma olduğunu söylediler diğer ford servisi kapandığı için ertesi gün gelmemi söylediler airbag hala yanmaya devam etti ancak ertesi gün söndü abs yanmaya başladı abs ışığıda 1 gün yanıyor 1 gün yanmıyor bugün sabah tekrar yandı tamirci aradım 1-2 gün kullan dedi masraf yapma dedi beklememi söyledi 500-600 masraf çıkar dedi bilgisi olan ne yapmam gerekir saygılar Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Selamlar benzer durum geçen hafta benim de başıma geldi,aküyü değiştirirken aracın elektiriğini kesmiş bulundum yarım saat kadar aküsüz bekledi sonrasında airbag gaz ayarı vb birçok sey sapıttı özel ford yetkili servisinde aracın hafızaya aldığı yazılımı geri çağırdık ve kendine geldi,bilginiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 akü sıfırdı mutlu marka akü taktılar Yorum bağlantısı
Recep Güney 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Sıfır da olsa tam şarj olmamış olabiliyor eski arabamda inci aküde başıma geldi.servisine gidip bi ölçtürün derim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Takılan akü tam şarjlı mıydı? Tam Şarj olmasını bilmiyorum 60 A Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 akümü araçtan söktüm 2 gün boyunca şarjda bıraktım bu esnada araç 2 gün aküsüz bekledi sonrasında aküyü tekrar taktım hiç bir arıza lambam yanmadı. aracın aküsüz beklemesinin hiçbir sakıncası yok sizin sıkıntınız arkadaşların dediği gibi yeni takılan akünün tam şarjlı olmamasından kaynaklanabilir ford ıds,forscan ve ya elmconfig programları ile araca bağlanıp hata kodlarını ve akü voltajın konrol edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fatih ÇEVİK 17 Ocak 2017 Yazar Paylaş 17 Ocak 2017 17 saat önce, mehmet sezgin yazdı: akümü araçtan söktüm 2 gün boyunca şarjda bıraktım bu esnada araç 2 gün aküsüz bekledi sonrasında aküyü tekrar taktım hiç bir arıza lambam yanmadı. aracın aküsüz beklemesinin hiçbir sakıncası yok sizin sıkıntınız arkadaşların dediği gibi yeni takılan akünün tam şarjlı olmamasından kaynaklanabilir ford ıds,forscan ve ya elmconfig programları ile araca bağlanıp hata kodlarını ve akü voltajın konrol edebilirsiniz. akü değiştiğinde 10 gün birsey yoktu sonradan oldu dediğiniz gibi aracı bağlatıp baktıracağım tesekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts