İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 - Karter Koruma

Ahmet Said Avşar

Recommended Posts

Ahmet Said Avşar

arkadaşlar bizim bu mk2 lere metal karter koruma yaptıran var mı? yada nerenin yaptığını/sattığını bilen ?

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Ahmet bu ne hız yahu :biggrin: arabanın altı traktör gibi yüksek zaten, değmez bi yere merak etme 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kaan
Bir saat önce, Derviş Dursun yazdı:

Ahmet bu ne hız yahu :biggrin: arabanın altı traktör gibi yüksek zaten, değmez bi yere merak etme 

Bizim arabanın altı yüksek mi? Kaldırıma yanaşınca kapıyı açamıyorum. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Valla bunun geçtiği birçok yerden benim diyen araba geçememiştir. Valla bana göre yeteri kadar yüksek :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar
21 dakika önce, Derviş Dursun yazdı:

bizim bura biraz ormanlık :) şaka bi yana mevsim kış,yağmur suyu motoru batırıyor 

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Ohoo 20 yılda arabalar battı batacağı kadar :biggrin: ama sanayide saç demir falan işi yapan bir yere ince saç uydurup kenarlarını kesip bi şekil verilerek yapılır aslında. Benimde aklıma yatmadı değil 

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan

Valla bunun geçtiği birçok yerden benim diyen araba geçememiştir. Valla bana göre yeteri kadar yüksek :)

Bundan önce 1998 megane vardı bende, onu kullandıktan sonra bu araba bana çok yere yakın geldi, ama bu durumdan memnunun çünkü virajlarda savrulmuyor, meganı zor topluyordum virajlarda.

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun
Bir saat önce, Ümit Kaan yazdı:

Bundan önce 1998 megane vardı bende, onu kullandıktan sonra bu araba bana çok yere yakın geldi, ama bu durumdan memnunun çünkü virajlarda savrulmuyor, meganı zor topluyordum virajlarda.

Megan zaten broadway dan sonra kardeşi gibi geldi. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar

yolda yayalar ıslanmasın die frene basıyorum su birikintisinin içinden geçince sonra farkettim ki motor da ıslanmıyor :) e o zaman dedim buna bi karter koruma şart,madem şart metal olsun dedim  :hohoho:

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan

Ohoo 20 yılda arabalar battı batacağı kadar :biggrin: ama sanayide saç demir falan işi yapan bir yere ince saç uydurup kenarlarını kesip bi şekil verilerek yapılır aslında. Benimde aklıma yatmadı değil 

Kapı sacı yapan yerler yapabilir ama, fiyat olarak plastiği katlar heralde.

Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar

vala benim w202 kasa mersoya 140 a çelik yapılmışını almıştım.tabi muhtemelen seri üretimdir onlar,bunlara varsa dedim seri falan tecrübeli arkadaslar bilir 

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Ben sanmıyorum olduğunu, varsa da çok zor bulunur. Yaptın mı çelik yada demir saç olacak ki bir işe yarasın. Altı değdimi karteri korusun. Onun dışında su falan içinse fiber falan da konur ama sadece sudan korunmuş olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar

çelik ten olmalı,yoksa fiyat performans maliyet amaçsız olur

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Benim araçta yok vida yerleri var ya daha önce söktüler ya hiç koymamışlar, 

Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar
2 saat önce, Münir Nurettin Taşova yazdı:

4 ayrı parça toplam 210 liraya satılıyor. 

ama metal deil işte :( 

Yorum bağlantısı
Misafir

Karter koruma plastik tavsiye edilir. Sebebi ise kaza esnasinda motorun yere duserek kabine girmesine engel olmaktir. Yani bulabiliyorsaniz plastik yaptirin yoksa ellemeyin bence. Motorun camurdan etkilenecek parcalari zaten koruma kapaklari ile kapatilmistir. Bu kapaklar var mi yok mu diye baktirin kafi bence. Yine de tercihinize kalmis.

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Vallaha aslında gerçekten gerekli benim kartere taş gelmiş ufak delik açmıştı Allahtan erken farkettimde yağ sızıntısını önledim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...