Hüseyin Vuruşkan 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Merhaba. Boyalı ve hasar kayıtlı olması sebebiyle fiyatı uygun tutulan bir araç beğendim. Motoru, yürüyen aksam ve şanzıman kesinlikle sorunsuz denildi. Bunlar benim için boya-kaportadan daha önemli. Boyası da temizse ve önerileriniz olumlu yönde olursa alacağım. Ne dersiniz? Landirenzo LPG varmış. İyi midir? Kronik sıkıntısı var mı bu arabaların? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acill-bankacidan-otomatik-lpg-li-387854296/detay/ Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 dizel oto. alınır, dizel manuel alınır, benzinli manuel alınır ama benzili oto. alınmaz, çok hantal.. Yorum bağlantısı
Yusuf Aygün 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 hüseyin kardeşim şöyle söyleyeyim size bir sene önce manuel viteslisi kullanmış biri olarak polen filtresine çok dikkat et benim aracımın polen filtresinin oldugu yerden su alıyordu servise götürdüğümde bana söylenen bu mondeonun kronik bir sorunudur mondeolarda bu sıkıntıyla çok karşılaştık her bakıma getirdiğinizde bu filtreyi değiştirirken iyice silikon çekilmesi gerek aksi taktirde su alamaya devam eder dedi servisteki usta hatta bu konuyuda forumda paylaşmıştım o an acayip sogudum arabamdan satmaya karar verdim başka kronik sorununu duymadımda görmedimde birşey daha söylemek istiyorum tekerleklerini sökmek için bijon anahtarları şifreli oluyor olup olmadıgını sorun son olarak manuelinin vermiş oldugu performansı vermez sonradan bu nasıl 2.0 motor 145 bg miş demeyin hakkınızda hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 29 dakika önce, Yusuf Aygün yazdı: hüseyin kardeşim şöyle söyleyeyim size bir sene önce manuel viteslisi kullanmış biri olarak polen filtresine çok dikkat et benim aracımın polen filtresinin oldugu yerden su alıyordu servise götürdüğümde bana söylenen bu mondeonun kronik bir sorunudur mondeolarda bu sıkıntıyla çok karşılaştık her bakıma getirdiğinizde bu filtreyi değiştirirken iyice silikon çekilmesi gerek aksi taktirde su alamaya devam eder dedi servisteki usta hatta bu konuyuda forumda paylaşmıştım o an acayip sogudum arabamdan satmaya karar verdim başka kronik sorununu duymadımda görmedimde birşey daha söylemek istiyorum tekerleklerini sökmek için bijon anahtarları şifreli oluyor olup olmadıgını sorun son olarak manuelinin vermiş oldugu performansı vermez sonradan bu nasıl 2.0 motor 145 bg miş demeyin hakkınızda hayırlısı olsun Bende bunu ilk defa duydum desem Ben sayayım mı 1- Şarj dinamosu 2- Emme manifoltu kelebekleri 3- Koltuk dişlileri 4- El freni 5- Ghialarda xenonların aydınlatma zayıflığı 6- Karter havalandırma hortumu 7-Termostad 8- CAm sıyırma cıtalarından içeri su alıp hoparlörün üzerinden içeri su alması 9- Cam kaldırma halatları 10- LPGli benzinli farketmez 100 binden sonra bobin 11- Fabrikasyon haricindeki tüm diskler (Servistekilerde dahil) bir süre sonra eğiliyor. 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Bence %100 alınmaz. Fordun dizel motorları varken benzinli tercih dışı olmalı. Heleki bu motor fiesta st bile kullanılıyordu oda verimsiz 1 Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Bir de araca şu açıdan bakalım. Bu fiyata aynı konforda, bu kalite ve en önemlisi bu model ve km de araç bulma imkanı var mı? Yok. Bence araç kelepir. Kaportayı dert etmeyin. Araç bakımlıysa, büyük sorunu yoksa alın gitsin. Mk3 Mondeo candır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Ben 5 aydır kullanıyorum.Arabayı eşimde kullandığı için otomatik tercih ettik.O dönem dizel otomatiğe çok baktık.Hatta karar verdiğim de oldu ama, kimi fiyatta yüksek geldi,kimi de bize kısmet olmadı.En nihayetinde sorunsuz klasik otomatik olarak bu aracı tercih ettim. Daha önce 1.6 otomatik focus kullandığımdan performans beklentim zaten yoktu.O yüzden yabancılık çekmedim/çekmiyorum.Ama hantal mı derseniz, evet.Biraz agresif kullanmaz iseniz size tat vermez.Ben şu son zamlara kadar genelde devirli kullandığım için hiç sıkıntı yaşamadım.Ancak şu anda o kadar agresif kullanamıyorum maalesef.Birde yaşadığım şehir yolları ve trafiği itibariye buna müsaade etmiyor.Eğer çok yokuşları olmayan bir şehirde yaşıyor iseniz,o performans kaybını hiç hissetmezsiniz. Aracın fiyat aralığında diğer seçeneklere baktığımızda,bu fiyatlara bu konfor ve donanımda çok fazla seçenek yok maalesef.Ben yeni model B sınıf bir araç alacağıma, bu aracı her anlamda tercih ederim/ettim. Kronik sorunları Mehmet hocam zaten belirtmiş.Kendisi bu araç üstünde master yaptığı için, ne var ne yok yazmış.Saydıkları arasında şu an benim aracımda olan 5 numara harici hiç sıkıntı yaşamadım.Diskleri aldığımda değiştirmiştim. Genel olarak ben aracımı seviyorum.İlerde değiştirme imkanım olur ise bir üst kasa dizelini düşünüyorum.Aynı kasa dizeli de tercih edebilirsiniz.Onun da bana göre en büyük handikapı motor sesinin fazla olması.Şehiriçi kullanımda çok rahatsız edici.(Dizeli bir yakınımda var.Ondan inip benim arabaya binince, benim arabanın motoru çalışmıyormuş gibi geliyor) Vesile ile konfor donanım gibi kriterleriniz var ise bu araç size kesinlikle hitap edecektir.Eğer temizini bulursanız alın derim. Düzeltme: Ben başlığa istinaden ilgili ilanı görmeden yazıyorum.İşyerinde sahibinden sitesi açılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 ağır hasarlı araç alınmaz 3-4 bin lira için. satmak istersen üzülürsün. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 20 bine neden alınmasın ki hyundai era kalmadı o fiyata lakin masraf durumu nedir 7 8 harcatacaksa gerek yok almaya Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Benim kuzen yaklaşık 10 yıl önce mk2 mondeo almıştı piyasasının altına ama ford parçacısı olduğu halde masrafından binemedi sattı. Hor kullanılmış araçtan uzak durmalı, mondeo ise 2 kere. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Benim kuzen yaklaşık 10 yıl önce mk2 mondeo almıştı piyasasının altına ama ford parçacısı olduğu halde masrafından binemedi sattı. Hor kullanılmış araçtan uzak durmalı, mondeo ise 2 kere. Biz kuzenmiydik 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Bir saat önce, Mehmet Pınar yazdı: Biz kuzenmiydik Vaynat 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts