Ahmet Emirhan Bal 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Elazığ'da havalar iyi giderken araca bişeyler yapmak istiyorum, aklımda fosforlu yeşil ve kırmızı var yeşilin ısıya dayanıklı olanı nerden bulabilirim bide çok araştırdım normal sprey boya ilede yapan varmış, renk ve nasıl bi boya ile boyasam diye tecrübelerden tavsiye bekliyorum Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Bu ürünü kullanabilirsin. http://www.hepsiburada.com/motip-kaliper-boyasi-kirmizi-400-ml-made-in-holland-0404098-pm-otev0404098 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 19 dakika önce, Ahmet Emirhan Bal yazdı: Elazığ'da havalar iyi giderken araca bişeyler yapmak istiyorum, aklımda fosforlu yeşil ve kırmızı var yeşilin ısıya dayanıklı olanı nerden bulabilirim bide çok araştırdım normal sprey boya ilede yapan varmış, renk ve nasıl bi boya ile boyasam diye tecrübelerden tavsiye bekliyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Bu tarz uygulamalar form içinde bolca var. Araştırın derim.genelde ısıya dayanıklı olan daha uzun ömürlü oluyor.ren seçenekleri online sitelerden bula bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal 17 Ocak 2017 Yazar Paylaş 17 Ocak 2017 30 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Bu tarz uygulamalar form içinde bolca var. Araştırın derim.genelde ısıya dayanıklı olan daha uzun ömürlü oluyor.ren seçenekleri online sitelerden bula bilirsiniz. araştırdım hepsini okudum, akçalı marka kullanan abiler var şu kaliper boyama spreyinin yeşilini elazığ'da bulmam sıkıntı diye düşündüm o yüzden bide renk tavsiyesi kırmızı yakışıyo ama yeşile çok yakınım dikkat çeker diye düşünüyorum başka renklerde olabilir bir tane altın sarısı yapan vardı forumda çok yakşmıştı malum jant aralıkları çok açık olmadığı için belli edeceğini düşünmüyorum 48 dakika önce, Serdar GÜNGÖR yazdı: Bu ürünü kullanabilirsin. http://www.hepsiburada.com/motip-kaliper-boyasi-kirmizi-400-ml-made-in-holland-0404098-pm-otev0404098 teşekkür ederim sanayi yolu göründü yoksa isterim gelir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 üstünün fren tozu kaplanma hızı ısıya dayanımdan önce oluyor zaten. Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal 18 Ocak 2017 Yazar Paylaş 18 Ocak 2017 çok kısa sürecekse yapmaya değmez ama 4-5 ay götürse yeter sonra tekrar boyarım Yorum bağlantısı
Ertaş Demir 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar Ben kaliperleri ve kampanaları boyadım yaklaşık 1,5 sene oldu hala ilk günkü gibi duruyor ama boyamadan önce iyice zımpara yaptım ve sonra yaklaşık 3 - 4 kat sprey boya ile boyadım.Yanlış hatırlamıyorsam Bayrak kırmızı DYO Sprey boyadı. Tavsiye ederim bence çok şık duruyor Yorum bağlantısı
Bekir Memur 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Açıkçası aracın her yerinde başka bir renk ve başka parçalar olmasından ziyade belli bir renk kontrastı ayarlanıp ona göre yenileme ve değişiklik yapılması daha oturaklı görünmesini sağlar diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts