Kemal Akkan 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 (düzenlendi) Arkadaslar sonunda arabamin teyp unitesini soktum tuslarim takiliyordu temizledim ve yogun ugrasidan sonra yerine taktim resimleri ekliyorum soru sormak isteyenler olursa yazabilir... 21 Ocak 2017 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Teyp sökme işlem sırasını ve tamir şeklini yazarsanız daha iyi yardımcı olmuş olursunuz. iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Arkadaslar ilk once ust kapak cikartiliyor bilgi ekranini oldugu kisim.tirnakli zaten ama.plastik.bisey sokun araya once yukardan cam tarafindan sokmeye baslayin sonra teyp uniteainin bagli oldugu kisimlar.var toplam 4 adet vida ile sabitlenmis onuda sokun ondan sonra altta vitez topuzunun karsisinda hava yastigi.lambasinin oldugu bolum.var onuda sokun basit zaten sonra o bolumden ve ustten kendinize dogru cekin o esnada hava kanallari ole birlikte cikiyor sonra fisleri cikartin uzerinden ve neresi arizali ise.ona gore.icini acabikirsiniz benim tuslar takilmisti pislikten sokup yikadim plastik tus altligini Bir resim.daha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 (düzenlendi) Benim aracımda direksiyondaki ses açma tuşuna bastığımda şarkı değiştiriyor ses kısma tuşu çalışıyor sorun yok tuşlardaki bu problem için forumda bir konuda alkollü parfüm kolonya gibi birşeyi sıkarsanız sorun çözülür yazmış birisi ben ciddi misiniz diye cevap yazdım fakat dönüş sağlamadı baya ciddi ciddi ben bu problemimi bu şekilde çözdüm demiş acaba bu şekilde denesem her hangi bir kısa devre falan yaptırır mıyım araca bu konuda bir bilginiz var mı ? Ek olarak bende de 2013 fiesta 1.5 tcdi titanium paket var 21 Ocak 2017 tarihinde Mehmet Gökay Şirikçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Benim direksiyon tusunda da takilma.vardi birisinin tavsiyesi ile arac calistirmadan avuc icimle direksiyonun sol tarafindaki tus bolumunu sert bisekilde ovaladim 2 dakika.felan simdi sukur takilma.kalmadi bi deneyin isterseniz Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 aracı aldığımda 75 bin bakımı gelmişti ford bayisine servise verdim götüren babamdı baksınlar dedim adamlar tuşların komple değişmesi gerektiğini söylemiş ama saçma başından atmak için böyle birşey söylediğini düşünüyorum ben çünkü tuşlar bozuk olsa diğer tuşlar da çalışmaz dediğinizi deneyip buradan paylaşıcam teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Bisey degil bide o tuslarin yenisi 45 tl.felan gordum nette alip disaridada yaptirabilirsin Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Bir saat önce, Kemal Akkan yazdı: Bisey degil bide o tuslarin yenisi 45 tl.felan gordum nette alip disaridada yaptirabilirsin Tuşlar daha gıcır gıcır sıfır gibi içime sinmiyor orayı değiştirmek boşuna para vermiş gibi olucam eğer basit bu yöntemlerle düzeltebilirsem çok iyi olucak Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 22 Ocak 2017 Yazar Paylaş 22 Ocak 2017 Uzucu olan kacinci.nesil fiestayi cikariyor fortta boyle sacma sapan hatalar olmasi yoksa baska bisey degil acikcasi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Duru 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 On 21.01.2017 at 21:39, Mehmet Gökay Şirikçi yazdı: Tuşlar daha gıcır gıcır sıfır gibi içime sinmiyor orayı değiştirmek boşuna para vermiş gibi olucam eğer basit bu yöntemlerle düzeltebilirsem çok iyi olucak Dostum hiç değiştirme oksitlenme gibi bişey olmuş olabilir. Bizim arabaların sağını solunu sökmek takmak kolaydır. Sadece nasıl yapılacağını keşfetmek lazım. Elin biraz yatkınsa arabanın çoğu yerini dağıtır toplarsın. Aşağıdaki linkte servis kitapçığı var. Hangi parçanın nasıl sökülüp takılacağı yazıyor. Benim 2012 ama çoğu kısmı aynı biliyorsun. Benim teypte temassızlık vardı söküp teypçiye götürmek istedim. İlk önce cesaret edemedim sonra bi aksesuarcıya söktürüp elektronik tamirciye götürecektim. Adamlarda cesaret edemedi. youtube mühendisliği ile tekbaşıma söktüm temassızlık olan yeri hallettirdim sonra kendim topladım. Plastik aksam çok olduğu için biraz nazik davran ama korkma kolay kolay kırılcak bişey yok Burdan belki yardımcı olabilir. Airbag için tasarlanmış ama ordan ulaşabilirsin diye düşünüyorum. Link aradım ama bulamadım. Kendim yükledim fiestanın servis kılavuzunu.; http://www.filedropper.com/fordfiestab299201075 --------------------- Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 26 Ocak 2017 Yazar Paylaş 26 Ocak 2017 Cok etkili.bir.paylasim olmus.bende sokucem mutlaka ama orda aku kutup.basini.sokmus sokmemiz sartmi acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 ben tuşların çalışmama yada farklı komut verme olayını bu başlık altında avuç içi ile 1-2 dakka bastır düzelicektir diyen bir arkadaş vardı onun söylemiyle arızalı olan direksiyon tuşlarının üzerine avuç içimle baastırdım ve oval şekilde hareketlerle oynattım düzeldi şuan sorunum kalmadı :)) teşekkürler yinede 1 Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 Saol saol ben yazmistim banada servisten biri soylemisti ama sokucem yine yapti ya aynisini sokup temizlemem lazim Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 6 saat önce, Kemal Akkan yazdı: Saol saol ben yazmistim banada servisten biri soylemisti ama sokucem yine yapti ya aynisini sokup temizlemem lazim tekrar aynı işlemi yap hocam belki düzelir yine Yorum bağlantısı
Fatih Duru 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 7 saat önce, Kemal Akkan yazdı: Saol saol ben yazmistim banada servisten biri soylemisti ama sokucem yine yapti ya aynisini sokup temizlemem lazim Kemal bey ne tarafta oturuyorsunuz. İşlem yapacağınız zaman yardımcı olmak isterim:) Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 29 Ocak 2017 Yazar Paylaş 29 Ocak 2017 Ben manisa saruhanlidayim aslen adananaliyim suan adanadayim haftaya donucem Yorum bağlantısı
Recommended Posts