Yıldırım Selami 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Arkadaşlar sabah arabayı çalıştırdım. 500 metre gittiikten sonra aracı park etmek için sağa çekip el frenini çekince Park Fren Arızası verdi ve el freni çekili halde kaldı. Hiçbir şekilde el frenini indiremedim. Defalarca açtım kapattım ama nafile. Nette araştırırken Cmax Elektronik Hasan Marangoz ismini görüp aradım. Sağolsun adım adım anlatıp el frenini devre dışı bırakmamı sağladı. Tamiri içinde parçayı söküp kendisine kargolamamı 1 günde de tamiri sürdüğünü max 1000tl oda en kötü ihtimal dedi. Cmax Elektronik Hasan Marangoz (0545 303 05 72) (1. org sanayi bölgesi 83103 nolu cad. no.9 Başpınar Şehit Kamil / Gaziantep). İnşallah kimseye lazım olmaz ama olursa en azından bi arayın danışın. Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 gecmiş olsun elektrikli el freni sıkıntısı işte artık manuel de kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Yıldırım Selami 24 Ocak 2017 Yazar Paylaş 24 Ocak 2017 1 dakika önce, Sinan Kaya yazdı: gecmiş olsun elektrikli el freni sıkıntısı işte artık manuel de kalmadı saol @Sinan Kaya ürünün sıfırı ustanın dediğine göre yaklaşık 3500-4000tl arası. ucuz bir parçada değil. Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Şimdi, Yıldırım Selami yazdı: saol @Sinan Kaya ürünün sıfırı ustanın dediğine göre yaklaşık 3500-4000tl arası. ucuz bir parçada değil. orası öyle hani derler ya insanın neresi agrırsa canı ordaymış diye arabanın da neresi arızalarınsa en pahalı yeri oluyor. gecen sene bi arıza yaptı Allah tan turbo degil dedim enjektör cıktı altı ay sonra turbo gitti bu sene kışın başında marj dinamosu egr hepten gidik sırayla her yerine el atıyorum.Allah tan kendi elimden geliyor hepsını kendim yaptım enjektör haric ama yazın da kendim enjektörleri komple söküp temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Yıldırım Selami 24 Ocak 2017 Yazar Paylaş 24 Ocak 2017 aynen öyle malesef geçen sende ısıtma bujileri gitmişti ikisini değişip ikisi kırılma ihtimali olduğu için değiştiremedim. ama Cmax gerçekten çok güzel parçası pahalı olmasa daha da güzel olacak ama napalım. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Benim cmax ta elektronik el frenli,hasan marangozun numarasını 2 sene önce falan rehberime kaydetmistim..gecmis olsun.. Yorum bağlantısı
Yıldırım Selami 24 Ocak 2017 Yazar Paylaş 24 Ocak 2017 hami bey sizdeki sorun neydi. bende ki bilgisayarı takıp baktığında motor arızası olduğunu söyledi servis. size ne kadara mal olmuştu. ben şimdilik el frenini iptal ettim bahara doğru yaptırmyı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Bende problem yok,ama bu elektrikli fren genelde sorun çıkartıyor diye numarasını kaydetmistim.cmax yanlış hatırlamıyorsam 2008 makyajlı kasada bu fren sisteminden vazgeçti;keşke bizimkilerdede olmasaydı... Yorum bağlantısı
Yıldırım Selami 24 Ocak 2017 Yazar Paylaş 24 Ocak 2017 inşallah hiç olmasın Hami bey. Keşke imkan olsa da manuele çevirebilsek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts