İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 - Tavandan Gelen Esneme Sesleri

Cihan Aydın

Recommended Posts

Cihan Aydın
(düzenlendi)

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.. Aracım 2011 model mk2.5.  Hafif engebeli yolda seyehat ederken araba esnedikçe tavandan esneme sesleri geliyor.. başına gelen varsa yardım edebilir mi ? Tavan sökülmedi belirtmek isterim ve tavanda sarkma söz konusu değil

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Aydın

Tam yerini tespit edemedim.. ortalardan geliyor gibi sağ arkada olabilir.. bir bilginiz var mı bu konuda

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sağ arka kapı ayarına öncelikle baktırın. o kısımdan çok gelir. veya mesela test amaçlı sesin hep yaptığı bir yerde arkadaki kapıyı açsın biraz . kolay tespit yöntemidir. yavaş hızda tabi

Yorum bağlantısı
Cihan Aydın

Kapı ayarlarıyla alakasını pek düşünmüyorum açıkçası.. çünkü tavan esniyor buna %100 eminim.. bu ses mıcırlı asfaltta çok bariz şekilde duyuluyor.. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kapı değilse.. tavan takla barının bağlantıları bir şekilde kopmuş olabilir. onu görmek için döşeme sökülecek. önce tespitte noktaya yaklaşılması lazım tabii

Yorum bağlantısı
Cihan Aydın

Tavan takla barının bağlantıları kopmuş olsa elimle bastırdığımda hissederim.. ve bu sesi elimle bastırdığımda duyamıyorum 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Şimşek
On 26.01.2017 at 23:08, Cihan Aydın yazdı:

Tavan takla barının bağlantıları kopmuş olsa elimle bastırdığımda hissederim.. ve bu sesi elimle bastırdığımda duyamıyorum 

Neymiş buldunuz mu?

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...